Pesme koje pozivaju na seks
U VAZDUHU · pop trash

Ma kog da ste pola, bilo da ste senzualni kao Farinelli ili kao Žuča iz „Otvorenih vrata“, na YouTube-u postoji ta idealna pesma koju možete uz namigujući emotikon poslati u inbox žuđenoj osobi. Njih realno ima mali milion, a ovo je naš današnji izbor.

15. Touch and GoWould You…?

Za početak, jedan simpatičan izlet na kraj devedesetih i doba kada je Televizija Košava po ceo dan puštala strane muzičke spotove.

14. Flo RidaWhistle

Pogađate, devojka kojoj razgolićeni Flo Rida peva ovu serenadu nije fudbalska sudinica, a pištaljka kojom je mami ne služi za sviranje ofsajda.

13. Vatreni poljubacObori me, pa voli me

Doktor za rokenrol ovde je još jednom demonstrirao svoja zapažanja o životu i kako ga treba živeti. Inače, Milić je veoma aktivan na Twitteru, pa su verbalizacije njegovog libida u poslednje vreme omiljena razbibriga domaćih tviteraša.

12. GinuwinePony

Praktično preteča Flo Ridine pištaljke, gde Ginuwine, nešto umilnijeg glasa i skromnijeg stasa, igra na kartu metafore svoje hipotetičke obdarenosti.

11. Lady Jelena Nikola

Prijatno osveženje u datom trenutku, Lady Jelena Petošević je isplivala iste godine kada je Zaz fenomen harao našim prostorima. Uprkos izvesnoj muzičkoj sličnosti, Jelenin prilaz je dosta duhovitiji od onog talentovane Francuskinje. Pesma je okej čak i ako se vi ili vaš partner ne zovete Nikola.

10. LaBelleLady Marmalade

Da malo rashladimo listu dobrim starim Voulez-vous coucher avec moi?, koje u poređenju sa današnjim nivoom dekadencije u šou-biznisu može da se smatra prilično stidljivim i rezervisanim refrenom.

9. JamiDođi da oslabimo zajedno

Jedan od dragulja dinamičnog dua Marina-Futa, koji je Jami motorički sjajno iznela u ovom hercegnovskom izdanju, prošaran je sa par vrlo inovativnih fusion momenata klavijature, na kojima bi im i pokojni Joe Zawinul skinuo svoju čuvenu kapu.

8. Queens of the Stone AgeMake It Wit Chu

Ovako se to radi u rokenrolu, što mogu da potvrde oni čitaoci koji su bili u Novom Sadu u junu prošle godine, na koncertu Queensa.

7. Katy Perry feat. Kanye WestE. T.

Neoliberalno-kapitalistička verzija čuvenog hita Vanzemaljac Gordane Lane Adamov.

6. The Bloodhound GangFoxtrot Uniform Charlie Kilo

Kraljevi politički nekorektne igre reči, The Bloodhound Gang u ovoj pesmi objašnjavaju od stiha do stiha razne načine da se neko metodom okolišanja pozove na koitus. Refren je kruna genijalnosti benda, a ako vam nije jasno, pročitajte samo prva slova. Možda pomogne ovaj članak.

5. LL Cool J feat. LeShaunDoin’ It

Ako znamo da pun pseudonim slavnog repera glasi Ladies Love Cool James, ne čudi što se ovaj duet izuzetnog seksualnog naboja visoko plasirao na listi.

4. Adina HowardFreak Like Me

Ovako je to radila jedna od najseksi afroameričkih pevačica devedesetih. Pravo u centar.

3. Rumaneca i Enchev Pipni me tuk

Samo jedan „štip-štibidi-tip-tip“ bio je dovoljan da čuveni bugarski dvojac dobaci do trećeg mesta.

2. Mousse T. vs. The Dandy WarholsHorny as a Dandy

Dva hita sa kraja prošlog milenijuma stopljena su u jedan od najlepše koncipiranih mash-upova ikada, a poruka teksta je, kao i u originalu, više nego jasna.

1. The Bloodhound Gang The Bad Touch

Bend sa nesumnjivo najinteligentnijim tekstovima sa seksualnim insinuacijama nije naišao na razumevanje stranih lista na ovu temu, te mi sada ispravljamo veliku nepravdu. Pored čuvenog refrena Ti i ja smo, bejbe, samo sisari, zato hajde da radimo ono što rade na Discovery Channelu, posebno živopisan je stih na ulazu u drugi refren, koji slobodno preveden glasi onda ćemo to raditi i kučeći da bismo oboje mogli da gledamo Dosije X.

Justin Bieber (ni)je porastao – pogledajte parodiju reklame za Calvin Klein donji veš Justin Bieber (ni)je porastao – pogledajte parodiju reklame za Calvin Klein donji veš Ludilo od detalja Ludilo od detalja u radnim biografijama Benedict Cumberbatch, U2 Najbolji „foto-bombaši“ među poznatim ličnostima scarlett johansson Fotografije poznatih sa maturske večeri