Mladoženje u modi
PULS GRADA · moda

Kada počnu pripreme za svadbu one obično prođu u znaku nevestinog huktanja i hirovitog jurcanja, i mladoženjinog obaveznog „zapećka“ u kojem pokušava da za nekoliko sati pronađe idealno odelo u kojem će izgovoriti ono čuveno „da“.

Obično se računa da je svako odelo potencijalno i dovoljno dobro za gospodina ženika, pa mu se ne posvećuje prevelika pažnja, ali ima i onih momaka koji će pred oltar po prvi put, ako ne računamo maturu, obući odelo. Uz obaveznu rečenicu – sad pa ko zna kad, kupuje se bez plana i razmišljanja tek da ta svadbena uniforma postoji kao zadovoljena forma.

Mi predlažemo da se vaš budući suprug obuče drugačije, a verujemo da će se naši predlozi i njemu svideti!

1. U kontrastu donjeg i gornjeg dela

Ne mora baš sve da se složi i bude u istom tonu! Čak je preporučljivo da poradite na toj dinamici budućeg mladoženje. Vizuelno, ukoliko je vama već namenjena klasična bela, njegova kombinacija trebalo bi da podrazumeva makar dve kontrastne boje. A evo i kako da to uklopite…

Rasparite gornji i donji deo (foto: Erich McVey)Otvori galeriju

2. Opušteno i prirodno

Ima muškaraca koji će odelo nakon svadbe staviti u garderober i odande ga izvući možda još dva puta u životu. Ako nikada ranije nije nosio odelo, ne mora ni sada da poštuje formu. Bitna je suština, a još važnije da se oseća dobro i prikladno onome što zaista jeste – svakog, pa i tog svečanog dana.

Poput stare engleske gospode (foto: Braedon Photography)Otvori galeriju

3. Po uzoru na nobles iz prošlih vremena

Ovde nije reč o slavljenju nekih prošlih vremena, već jednom stilskom triku koji pokazuje da se elegancija nekada podrazumevala u svakodnevnom životu. Povedite računa da ovakav izbor nije za svakoga, pa ukoliko vaš momak nema nameru da se i inače kostimira u zgodnim za to prilikama ne nagovarajte ga da samo zbog vas to čini!

Poput stare engleske gospode (foto: Me & My Bentley)Otvori galeriju

4. Art Deco & 20-te godine 20. veka

Zahvaljujući nekolikim ekranizacijama popularnog romana, a tu je i poslednji u nizu (Leo DiCaprio) ideja kako da se nosi cilindar, frak ili prsluk sa satom nije tako komplikovana. Računajte da ćete ovako nešto morati da šijete, jer lokalne radnje teško da imaju nešto poput ovoga. Ako ste vi spremni da se vratite u čarlston dvadesete, neka isto učini i on.

Povratak u vreme Velikog Getsbija (foto: Brooks Brothers)Otvori galeriju

5. Mladoženja u boji

Naravno, najlakše je izraziti individualnost kroz boje, a tokom godina sve je više mladoženja koji se odlučuju da za svečanost nose baš neku od netipičnih kombinacija boja. pohvaljujemo dosadašnje napore i predlažemo još slobodnije – samo jednom je plan da se ženite, nek stvarno bude za pamćenje!

Odela u boji stvaraju životniju i manje uštogljenu atmosferu (foto: Christine Farah)Otvori galeriju
Reebok ZPump Fusion 2.0 ZPUMP FUSION 2.0: Revolucionarna Powerframe tehnologija obezbeđuje udobnost novih Reebok patika Promoteri New Balance patika New Balance: Tradicija Engleske i Amerike na ulicama Beograda Vogue slavi 100. rođendan Vogue: Njegovo veličanstvo slavi 100. rođendan Najbolje obučeni Englezi Ko su moderni džetlmeni?: Najbolje obučeni Englezi · · ·