moda
U VAZDUHU · trend

Kraj je godine, a već smo nestrpljivi da zavirimo u to šta će biti u trendu sledeće godine. Pogotovo nas interesuje šta će se nositi kao ključni komadi i koji trendovi će dominirati već početkom 2017. godine. Pre nego što pođete u kupovinu, proverite ovu listu, nikad se ne zna, možda neke krpice već imate!

Šta će se to nositi u 2017. godini?

Sportski šik
Udobnost i stil se više međusobno ne isključuju. Sada slobodno nadogradite svoj sportski stil na sledeći način: široki duks ukombinujte sa sunčanim naočarama i helankama ili slobodno nosite omiljene patike na haljinu.

Vidljiv donji veš
Dakle, nosiće se donji veš tako da ga svi vide! Čipkasti grudnjak će se nazirati ispod košulje, svilena haljina ili negliže može poslužiti kao osnova na koju ćete „nadograditi“ nešto toplije elemente. Recimo da bi topao džemper bio savršen izbor.

Glamur devedesetih
Dakle, duge večernje haljine su opet tu. kombinuju se sa teksas jaknama i dubokim cipelama. Devedesete neće nestati ni sledeće godine, barem ne na polju mode. Pronađite stare cipele, što glomaznije to bolje, one će biti savršen komad koji će zaokružiti izgled večite buntovnice!

Sportska ženstvenost
Savršena kombinacija dame i dečaka. Kožne helanke kombinovane sa majicom sa printom na v-izrez, i još sa patikama koje obiluju metalnim detaljima. Ako dodate ovom izgledu bomber jaknu i mnogo velikog prstenja, to je prava trendi stvar.

Kraljica festivala
Festivalska moda će obeležiti sledeću godinu. Ne zaboravite da će 2017. i na domaćim muzičkim festivalima, a pre svega Exit-u biti obojena hipi senzacijama. Slobodno nosite iscepani džins i gornji deo kupaćeg, a tome dodajte svileni kimono i kožne sandale.

Makeup by  Dragan Vurdelja - foto by Miša Obradović  cover Stručnjaci preporučuju: Male tajne koje lepotu znače čizme Trendi ženska zimska obuća fem Feminističke zakrpe i bedževi cover Scotch & Soda: Party u novim bojama · ·