Idealne torbe
U VAZDUHU · trend

Bliži se jesen, a to znači istovremeno dve stvari. Ponegde još uvek traju popusti i sezonska sniženja, a u prodavnice stižu i nove kolekcije. Jasna je stvar da su izazovi i apetiti ogromni, a prostora u plakarima je sve manje. Nemojte kupovati ništa novo dok ne vidite šta ćete sa starim! Ako u svom plakaru pronađete ovih 7 neophodnih torbi, budite slobodni da odustanete od svake dalje kupovine, ako pak neka nedostaje, kupite najpre takvu.

Jesenje čišćene može da počne, ormani su od proleća do jeseni zasigurno u sebe „primili“ stvari koje će obeležiti samo jednu sezonu i već sledećeg aprila niko ih se neće sećati. Vama su potrebne stvari koje će trajati,jer takve štede vreme ali i novac.

Ove torbe su alfa i omega dobrog ukusa i realnih potreba koje svaka žena ima. Da mislimo i na vas modno osvešćene!

1. Crna (Chanel) klasika

U nju staju osnovne stvari. Znači ništa od vaše četke za feniranje ili parfema od 100ml ali sigurni smo da postoje načini da se tih stvari rešite. Ovakva torba je savršena za posao, i idealna za izlazak. Što ne može da stane u nju realno vam i nije potrebno.

2. Minimalna veličina maksimalan efekat

Ova torba se nosi isključivo u vreme kada ne radite, jer u nju staje samo osnovno a ima funkciju da ostavi utisak. Na koga? To ćemo već prepustiti vama.

3. Torba neseser

Nije atraktivna ali je praktična, i to je upravo njena funkcija. Nosi se obično u toku dana, kafa, park, završavanje administrativnih dužnosti. Za one žene koje vole da eksperimentišu neka probaju u večernjoj kombinaciji nešto živahniji dezen.

4. Ona u koju staje baš sve

Ona je vaš tajni pomoćnik, vaš verni saveznik koji zna za sve vaše muke, nesigurnosti, sitne i krupnije strahove. Ovo je torba za svaki dan kada on nije tipičan. Dakle, niste na putu niti ćete da bežite iz zemlje. Smanjite doživljaj, čuvajte kičmu.

5. Od mekog pruća ili slame

Tako je, bilo da je ranac ili torba od platna ili slame, ona je tu samo leti i tako i treba da ostane. Neka bude lagana, prirodni materijali imaju prednost, oblik nije važan, leti je i onako sve mnogo lakše.

6. Mala i sasvim neutralna

Ona je nešto više od novčanika, a nešto manje od torbe. Uz nju se može nositi još jedna torba, ako je baš nužda, ali onda gledajte da jedna i to manja bude obavezno neke pastelne bež ili bledo žute boje, prljavo roze je takođe zgodan izbor.

7. Kožna za sve prilike

Ne mora da bude prava koža, ako volite životinje, ali bi valjalo da je boje tipične kožne torbe. Zašto? Jer ta boja, i to nije slučajno, ide uz sve moguće odevne kombinacije i druge boje. To je takoreći idealan početak i prva lekcija kada već govorimo o torbama bez kojih se ne može.

roze Roze je opet u modi Nike Pipenov Air More Uptempo Nike Air More Uptempo samo u „Tike“ prodavnici Obrnute muške brade #BeardsFromBelow: Novi trend u selfi kulturi Trendi letnja punđa Idealna letnja frizura · · ·