Johnny Depp i Amber Heard
U VAZDUHU · pop trash

U smislu iznalaženja inicijalne kapisle, ova priča počinje od nedavne senzacije – snimka istinski ganutog Bena Afflecka dok je slušao kako mu čitaju nepovoljne, pa i porazne kritike „Betmena protiv Supermana“.

Iako je reč o donekle dirljivom trenutku slabosti, ljudski potpuno razumljivom, koji, sva je prilika,  i nije slabost već potreba za pohvalom i ljubavlju, duhoviti i zlonamerni su uspeli da to u samo par dana izrode u fenomenčić nazvan “sad Affleck”. I eto nama opravdanja da se pozabavimo podsećanjem na sedam VIP bruka, mahom iz ovog, sad već i ne toliko novog milenijuma.

Johnny Depp i Amber Heard hvale Australiju pod pretnjom nekakvom kaznom

Javnost je silno zabavio i skorašnji video u kome Johnny Depp i Amber Heard, nakon što su uhvaćeni pri pokušaju da iz samo njima znanih razloga prošvercuju dva svoja psa u tu zemlju, hvale Australiju i tamošnji smisao za red i poredak, očito pod pretnjom kaznom. Depp i Heard ostavljaju utisak kidnapovanih i sluđenih, a uverljivost budi asocijaciju na drvenariju od glume podosta ovdašnjih glumačkih vedeta (Milša, Mihić et al).

Christina Aguilera na sahrani velike Ette James

Negde pred kraj nadahnutog izvođenja jednog od klasika Ette James na ceremoniji koja je prethodila samom ukopu ove dive, Christina Aguilera je imala nezgodu koju je većina povezala sa nestašnom i svojevoljnom bešikom ove pop-zvezde. Usledilo je objašnjenje da je reč o rastopljenom sredstvu za potamnjivanje kože, ali javila se i briga da bi Aguilera pod hitno trebalo da da urino-kulturu analizu. A desetak godina ranije nije ni moglo biti sličnih pojašnjenja u slučaju Fergie (The Black Eyed Peas) koja se tokom nastupa naprosto umokrila. Ali, sve je to život.

Tom Cruise kao Skočko iz Slagalice na divanu Opre Winfrey

Malo je reći nerezonski ekstatičan Tom Cruise tokom priče o tada friškoj romansi sa Katie Holmes krenuo je da pravi javni omaž Skočku iz naše Slagalice po očito skupocenom divanu na kom je, gle čuda, sedela i zblanuta Oprah Winfrey. Ljubav je čudo, svi znamo kako je kad nas krene emocija, a prošlogodišnji HBO dokumentarac o sajentologiji iz tihe i staložene kontre pojasnio nam je dosta toga o Cruisu, srećom, i dalje pravom pravcatom filmskom superstaru.

Jennifer Lawrence forsira padove na svečanim dodelama Oskara

Iako je to izrazito uvredljivo za sve koji su ikada imali iole ozbiljniju nezgodaciju ortopedskog tipa, padovi nekako nagone na glasan smeh. 2013. godine, primajući Oskara, Jennifer Lawrence, očito pod uticajem razumljivog cunamija ushićenja, prostrla se čitavom dužinom pred očima stotina miliona gledalaca u direktnom prenosu. Slično se dogodilo mlađanoj Jennifer L. i lane prilikom ulaska u salu, samo nije bilo jasno da li je reč o autorefrenci ili trapavosti kao bitku bitka ove valjane glumice.

Travolta jezikom zapliće, iliti, ko ti takvo ime dade

Dodela Oskara pokazala se kao zgodna prilika ili nesrećan kontekst (kako vam drago) za Johna Travoltu, koji se silno namučio da izgovori ime Idine Menzel, nominovane za otpevano u Frozen-u. Naravno, glumci ne morajku nužno da budu najpametniji ljudi na svetu, ima ih, baš poput nas, svakakvih, a tu je i disleksija kao uvek spremno holivudsko pokriće za sve ispade ovog tipa.

Beyonce i agresivno-netolerantni megaventilator

Malo instant strave prisutnima priuštila je Beyonce kada je na koncertu obližnji megaventilator, očito nezainteresovan za šumu ekstenzija i ostalih frizerskih neumerenosti, uhvatio Beyoncinu kosu. Lejdi se junački držala, dostojanstvo je čudo, čak je tokom misije spasavanja čitavu pesmu otpevala do samoga kraja. I zbilja, neki, kada im život utrapi limun,  znaju da u trenu naprave limunadu.

Fabio i ptica koja ne bi da skreće sa samozacrtane joj rute

A tamo devedestih godina prošlog veka tvrdoglava ptica, rešena da leti kuda joj ptičja duša ište, tačno u čelo pogodila je Fabija, foto-modela čudnog izgleda, junaka naslovnih stranica mnogih izdavački ambicioznijih ljubića iz osamdesetih, koji se u tom trenutku nalazio na kraju promotivne vožnje rolokosterom. Šta zna ptica-letelica šta su retro-vajb i atipični seksepil???

https://www.youtube.com/watch?v=U8PgcCe3P_c

Uskoro, možda i o ovdašnjim ispostavama VIP bruka…

Bajaga, Marija Šerifović Najzaraznije domaće pesme: Joj, gde me nađe!!! Aluzije na seks Uđi mi u….trag: Najbolje od seksualno aluzivnog folka i popa J Lo 7 naj-WTF muzičkih nastupa svih vremena Braća po babine linije Radoš Bajić moderni srpski fenomen: Prepakovani Sekula, ili kako se baba još nije očešljala · ·