Reebok
PULS GRADA · sport&rekreacija

Fitness danas znači mnogo više od održavanje dobre forme, a Reebok kao glavni fitness brend u salama za vežbanje preporučuje kolekciju za jesen/zimu 2015, koja je smela, udobna i prilagođena različitim treninzima.

Za sve dame koje su aktivne, vežbaju više puta nedeljno i vole izazove, Reebok je kreirao fitness opremu zanimljivih dezena i jarkih boja koja će vas inspirisati i pokrenuti.

Kombinacijom vrhunske tehnologije, materijala i inovativnog dizajna nastala je moderna Reebok kolekcija za svaku fitness rutinu – jogu, ples, grupne fitness programe ili trčanje. Dizajn nove kolekcije ženama omogućava da vežbaju u funkcionalnoj garderobi, koja im pruža udobnost, lakoću pokreta, čineći da se osećaju moderno i ženstveno.

Reebok kolekcija ujedinjuje sve one koji drže do svog stila u različitim sferama života, koji su dinamični i žele da budu drugačiji i primećeni. Dovoljno je da se prepuste strasti koju osećaju prema fitness-u i da kreiraju svoj sopstveni stil.

Kolekcija za jesen-zimu 2015. dostupna je u Reebok brend radnji u Tržnom centru Ušće.

Top: S STRAPPY BRA - Y - 4190,00 RSDOtvori galeriju

Kako biti fit danas Zašto je nekada bilo lakše biti fit nego danas foto: Predrag Vučković Paraglajding skok u kanjon reke Tare Par koji uživa u hedonizmu Da li je ovo par koji uživa najviše na svetu? John Maggi 8 neverovatnih planinara ·