naslovna
PULS GRADA · moda

Povodom druge sezone serije na mreži Netflix „Stranger Things“, britanski modni brend Topshop lansirao je kolekciju inspirisanu ovim TV hitom.

Topshop je pretvorio jednu od najprometnijih prodavnica u Londonu u neke od najkarakterističnijih lokacija iz ove serije: laboratorija u kojoj se vrše eksperimenti, sklonište Vila Bajera, izokrenuti svet Upside Down u kome se Vil izgubio…. Time je ljubiteljima serije data mogućnost da uživaju na lažnom setu dok razgledaju majice, dukserice, rančeve i kutije za školski ručak sa Stranger Things motivima.

Srećnici neće imati samo mogućnost da kupuju majice s likovima iz omiljene serije, već i da upoznaju jednu od glumica – Shannon Purser, koja igra Barb čiji nestanak će biti tema nove sezone, biće domaćica događaju na kome će fanovi gledati ili popularno rečeno „bindžovati“ sve epizode nove sezone.

Druga sezona serije Stranger Things objavljena je 27. oktobra na mreži Netflix.

Kolekciju Topshop x Stranger Things pogledajte u našoj galeriji:

Topshop kolekcija inspirisana serijom "Stranger Things"Otvori galeriju
Putovanje kroz vreme sa kultnim Reebok Club C modelom_3 Putovanje kroz vreme sa kultnim Reebok Classic modelima hbz-models-vs-runway-index1-1509126692 Od Twiggy do Gigi: Kako su poznate manekenke izgledale prvi put na modnoj pisti Hello Kitty ASOS x Hello Kitty kolekcija: Slatka maca se uozbiljila Baz Lurhmann Erdem x H&M: Pogledajte kratki film “The Secret Life of Flowers” koji je režirao Buz Luhrmann ·