Pizza Hut
U VAZDUHU · tech/web · U VAZDUHU · urban flash

Veliki svetski lanac picerija, Pizza Hut, predstavio je novi video koji nagoveštava moderne futurističke stolove na kojima će se jednostavnim dodirom naručivati jelo.

Video urađen u saradnji sa Chaotic Moon Studios predlaže inovativan način za naručivanje pice koji bi mogao postati stvarnost već u bliskoj budućnosti. Koncept je sledeći: kada sednete za sto u restoranu, svojim smart telefonom pokrećete rad interaktivnog touch-sreen stola, a on se zatim povezuje sa vašim nalogom i omogućuje vam da sami dizajnirate svoju picu, te je nakon toga i platite.

p1

p3

Dok čekate svoju narudžbinu u Pizza Hut-u, gomila igrica je takođe tu da se postara da vam ne bude dosadno. Osim što su neverovatno jednostavni za korišćenje, ovakvi stolovi čine se više nego zabavni i korisni – mada ne možemo da se ne zapitamo kako bi bilo čistiti ih. Ispod pogledajte video koji detaljno objašnjava o čemu se radi.

MomentCam Ironične selfi karikature – MomentCam Hakaton Prijave za Start 2.0 hakaton otvorene su do 15. marta Aaron Koblin Resonate 2014 – U partnerstvu za obrazovanje Nikon Coolpix S2700 Idealan poklon – Nikon Coolpix S2700 · · · ·