LOGO_malaruska_vektor (1)-page-001_cover
PULS GRADA · zdravlje

Preplavljeni smo proizvodima sa „zapada“, hranom, lekovima, kulturom, tehnikom, tehnologijom… U MALOJ RUSKOJ APOTECI imaju gotovo sve proizvode iz Rusije koji zavređuju našu pažnju. Mnogo je prostora za upoznavanje i istraživanje o Rusiji, a za MALU RUSKU APOTEKU ostaje stalna obaveza „najbolje za naše kupce“ kao i više prodajnih mesta u Beogradu i Srbiji.

Tekst: Dina Bulajić

ОЛЕОПРЕН НЕУРО

Bioproizvod na bazi koncentrovanih prenolnih jedinjenja iz ekstrakta iglica sibirske jele u sadejstvu sa snažnim neuroprotektivnim jedinjenjem Memree Plus L30. U sastav fitokompleksa ulaze poliprenoli, glicin, fosfatidincerin i tokoferol acetat. Zajedničko delovanje daje punu zaštitu i oporavak membrana ćelija i membrana neurona mozga i perifernog nervnog sistema bez obzira na nivo i težinu oštećenja.
Snažno utiče na kognitivne sposobnosti (pamćenje, učenje, pažnju, govor) tako što obezbeđuje optimalnu mikrocirkulaciju mozga i snabdevanje nervnog tkiva kiseonikom koji je veliki potrošač kiseonika (20 odsto od ukupne potrošnje) i koji je vrlo osetljiv i na najmanje kolebanje kocentracije kiseonika. Moždano tkivo bez kiseonika može samo 2-3 minuta, a i najmanji pad koncentracije izaziva burne reakcije i smanjenu funkciju. Primer za to je tranzitorna ishemična kriza gde i kratkotrajno smanjenje kiseonika izaziva kliničku sliku moždanog infarkta prolaznog karaktera.

Regenerativna funkcija ОЛЕОПРЕН НЕУРО bazira se na aktiviranju procesa sinteze belančevina od kojih je izgrađeno nervo tkivo i na snažnoj antioksidacionoj zaštiti čime se prevenira i prekida oksidacioni stres mozga i perifernog nervnog sistema. Tako nervno tkivo postaje otpornije na stres, psihičko i emotivno preopterećenje.

ОЛЕОПРЕН НЕУРО se može kombinovati sa bilo kojom farmaceutskom terapijom bez opasnosti po zdravlje i ima široko indikaciono polje primene: depresivna i anksiozna stanja, povreda mozga, nakon infarkta mozga, Alchajmerove bolesi i demencije, za oporavak nervnog tkiva kod multiple skleroze, encefalopatija različitog uzroka (alkoholna, toksična), za bolje učenje i bolje pamćenje. Uzima se dva puta dnevno po jedna kapsula uz jelo. Efikasnost preparat potvrđena kliničkim ispitivanjem

sir Ljudi koji jedu više sira su mršaviji Antimetil slika trudnica 1_cover Antimetil: Pomoć za želudac singl Nauka priznala, biti solo je često zdravije sex Benefiti redovnog seksa · ·