Prvi tim u takmičenjuTrag u boci, prodaja u Koci
U VAZDUHU · promo

Povodom svetskog dana studenata, Coca-Cola HBC Srbija od 4. do 9. aprila u “Studentskom gradu” organizuje jedinstveno predstavljanje sektora prodaje, pod sloganom “Trag u boci, prodaja u Koci“.

Studenti su pozvani da posete Coca-Cola HBC escape room u Studentskom gradu i pridruže se zabavnom takmičenju i rešavanju izazova i zadataka na temu prodaje, a pet najuspešnijih timova će dobiti priliku da se upoznaju sa poslovima komercijaliste, tokom zajedničkih poseta maloprodajnim objektima.

“Pozivamo studente da posete naš kutak u Studentskom gradu i da se na zabavan način upoznaju sa poslovima u sektoru prodaje, koji mladima pruža izuzetnu priliku da napreduju i da se razvijaju. Osmislili smo jedinstveni escape room kako bismo studentima prikazali dinamičnost poslovanja, ali i predstavili neophodne veštine za rad u ovom sektoru: analitičnost, timski duh i preduzimljivost”, naglašava Dragana Koruga Ristić, direkor sektora za ljudske resurse u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija.

U nedelju, 9. aprila biće organizovano finale takmičenja, a za najuspešniji tim i njihove prijatelje Coca-Cola HBC će organizovati žurku na kojoj će imati priliku da se druže sa predstavnicima kompanije iz komercijalnog sektora.

Grand Student najjači konkurs Grand Student 3u1 nagrađuje: “Najjači konkurs najjačeg u klasi” Fotografija 3 Vip mobile i „Bitka za znanje“ za savremeno obrazovanje u Srbiji coverrbank Raiffeisen banka dobila priznanje „Najbolja banka u Srbiji“ coverthespotpatike The Spot: Najatraktivnije prolećne kolekcije za ovu sezonu · · · · ·