Deca i mačke
PULS GRADA · deca

Oni vlasnici koji imaju pse za kućne ljubimce dobro znaju koliko su za psihički razvoj deteta psi važan faktor. Prilično su bezbedni, naročito ako su pre usvajanja psa konsultovali priručnike i odlučili se za rasu koja je pogodna da raste zajedno sa decom u krugu porodice.

Čini se da su vlasnici mačaka nekako izopšteni iz porodične priče, jer se veruje da su mačke karakterom sasvim drugačije i da se ne mogu lako kontrolisati.

Baš kao što ne postoji savršen pas koji bez učenja može da uživa u igri sa vašim mališanima, ne postoji ni najbolja vrsta mačke. Naime, svaki kućni ljubimac sa novim članom porodice mora da se upozna na valjan način, a to isto važi i u slučaju kada vašem detetu želite da nabavite psa ili mačku. Da bismo vam pokazali kako ova divna zajednica može funkcionisati na obostranu korist pripremili smo vam fotografije mačaka i dece, koje svedoče o tome koliko su umiljate mace zaista takve. Ako vašeg ljubimca očistite od parazita, ako ga ne puštate na ulicu i detetu blagovremeno objasnite šta to ne bi trebalo da radi kada je mačka u pitanju, možete ostati bezbrižni – među decom i mačkama se zaista može razviti nežno prijateljstvo!

Deca i mačke - nema razloga za briguOtvori galeriju
Nova "in" stvarčica - selfie cipela Nova „in“ stvarčica – selfie cipela Zlatna torta Najskuplja torta na svetu Izmišljen donji veš kao deo humanitarnog programa David Beckham u lažnoj reklami za donji veš Teletabisi i okultne radnje Crno-beli Teletabisi · · ·