švedska
U VAZDUHU · svet

Norveška arhitektonska firma „Snøhetta“ je ove godine završila jedinstveni projekat: Na drvetu je izgrađen hotel. „Treehotel“, na drvetu, u Švedskoj, sagrađen je na 10 metara iznad zemlje, i fragmentiran u 6 odvojenih celina. U njemu se stapaju tradicionalna nordijska arhitektura i savremena tehnologija.

Ako planirate da vidite polarnu svetlost, Treehotel se preporučuje kao prava stvar. Hotel ima 6 soba i nalazi se u sigurnom zagrljaju borova, i na je 10 metara od zemlje. Onaj ko odsedne u hotelu naći će se u najlepšoj prirodi i moći će da uživa u miru i spokoju. Staklo je sastavni element hotela, da bi ljudi mogli konstantno da gledaju prirodu oko sebe i ispod sebe, i da bi svetlost stalno obasjavala prostor.
Jedna jedinica može da primi 5 gostiju, a za prtljag je obezbeđen mali lift. Pored spavaćih soba tu je i svetao dnevni boravak i terasa sa koje je pogled savršen. Postoje i mreže za ležanje u sobama. Tako da ova kućica može biti i idealno mesto za meditaciju.

Mreže za spavanjeOtvori galeriju
kjoto Kjoto je savršen pod snegom indija Meštanke su plele džemepre za slonove da ih zaštite od niskih temepratura japan Žudnja, želja i čežnja u Japanu muzej Museo Atlántico: Prvi podvodni muzej u Evropi · ·