Victoria Beckham
PULS GRADA · moda

Nekada „Spice“ devojka, a danas ugledna modna kreatorka, koja iz sezone u sezonu beleži značajne uspehe kada su njene kolekcije u pitanju. Konačno, ko će ako ne Victoria Beckham, koja je svom suprugu objasnila značaj stila, koji, očigledno „i gvozdena vrata otvara“.

Victoria Beckham je poznata po sunčanim naočarima, obično tamnim staklima iza kojih se krije misteriozni pogled, a kakve je naočare kreirala u okviru svoje nove kolekcije vreme je da saznate…

Sunčane naočare za kolekciju proleće/leto 2015. inspirisane su karakterističnim avijatičarskim „rejbankama“ iako im je Beckhamova dodala nešto od pustinjske mistike. Boje stakala se kreću od limete do peščane, a najveću pažnju privukla su purpurna i bordo stakla koja su prema rečima kreatorke savršena za prolećno sunce.

Victoria se drži klasike i elegancije, kada god je to moguće, ali modnim dodacima daje mogućnost da budu inovativni i moderni. Tako ćete lako kombinovati popularnu prolećnu garderobu, poput teksas haljina ili jakni sa resama sa ovim odličnim naočarima koje su veoma upečatljive i jednostavnu odevnu kombinaciju boje upečatljivošću. Pronađite svoju boju stakala i obojite prolećne dane pred vama!

Victoria Beckham za sezonu proleće/leto 2015.Otvori galeriju
Blogerke za najbolji stil Koje blogerke treba da pratite zbog dobrih ideja Mad Men Evolucija stila u seriji „Mad Men“ Office stil Budite „modni šef“ u kancelariji Supercolor Supercolor Farela Vilijamsa dolazi u Srbiju · · ·