Minđuše u trendu
U VAZDUHU · trend

Uz moderne frizure, cipele ili garderobu svakome je dobrodošao savet o tome kako ili šta od nakita da ponese, a da to bude efektno i u trendu. Za razliku od onih dana kada ste sa nezadovoljstvom i tugom morali da se lišite neke minđuše, jer ste jednu u paru izgubili ili mehanički oštetili, ovo je sezona u kojoj se sve one vraćaju na scenu. Stare dobre princeze iz kutijica za nakit, koje su dreždele na dnu istih dobile su šansu da zasijaju još jednom.

Ovog proleća i leta vlada prava anarhija kada je reč o nakitu, a dobra strana ovoga jeste što je broj kombinacija ogroman, tako da ćete biti u prilici da ponesete mnoge minđuše koje do sada niste znale kako ili ste se pribojavale neugodnih komentara i pogleda. Budite slobodne, obavezno se prepustite trenutnom osećaju, ali ne zaboravite – što ekstremnije, to bolje, uz neizbežnu dozu dobrog ukusa, koja se podrazumeva.

Kombinujte složene oblike i jednostavneOtvori galeriju
Ženske frizure u 2015. Trend: Ženske frizure za 2015. Emotikon Emotikon srce – najkorišćenija reč u 2014. godini 5 ključnih cvetnih aranžmana za 2015. 5 ključnih cvetnih aranžmana u 2015. Novogodišnje odluke Novogodišnje odluke: Imate li petlje za iskorak? · ·