disney-bags
PULS GRADA · moda

Svi imaju svoj omiljeni Diznijev crtani film, bez obzira koliko su stari (ili mladi). Kada ste bili klinci lako ste mogli da iskažete svoju ljubav prema nekom liku, noseći majicu ili ranac sa printom omiljenog junaka, ili lepršavu haljinicu nalik princezama iz bajke. Sada kada ste odrasli morate da nađete drugačiji modni način kako bi oni ostali deo vašeg stila. Torbice su najbolje rešenje, jer dozvoljavaju da se oblačite kao i inače, a opet da sačuvate večito dete u sebi.

Sat iz Lepotice i zveri

Evo idealne torbice za sve ljubitelje ovog Diznijevog klasika, gde simpatični izraz lica šeprtljastog časovnika vraća pravo na sećanja iz detinjstva. Torbica je lepih jesenjih boja koje će se lako uklopiti uz većinu garderobe, a zlatni detalji čine je elegantnom. Neophodne stvari, kao što su novčanik, telefon i ključevi, staće u nju, pa je slobodno nosite na poslu i uveselite kolege.

Sedam patuljaka iz Snežane i sedam patuljaka

Dizajn torbe je odličan, jer osim dragih likova patuljaka okrugao blik podseća na sat, a alat karikira kazaljke. Karakteri patuljaka jasno se vide i dodatno ističu na svetlucavo šarenoj podlozi. Istina je da sedam patuljaka vedno rade, ali ova torbica koja se nosi preko ramena idealna je za odlazak u provod i partijanje do ranih jutarnjih časova.

Ribica Flaunder iz Male sirene

Neseser u obliku vrcave ribice koja je svuda verno pratila Malu sirenu pravi je modni hit jer je sada sve što je inspirisano sirenama i morskom estetikom veoma u trendu. Kombinacija jarko žute i šljokičasto plave boje predviđena je za zabavne osobe, kojima ova torbica može poslužiti i kao neseser za šminku, pogotovo ako se upute na more.

Gospođa Pots iz Lepotice i zveri

Fanki metalik torbica sa realističnim detaljima nateraće vas da odmah zapevate pesmicu Tale As Old As Time. Osim što se može nositi preko ramena, ima ručku pa je pogodna i za nošenje u ruci. Pored gospođe čajnik tu je i nezaobilazna šoljica koja visi kao privezak. Ovaj lepo promišljeni ukras može se i skinuti, pa dati nekome kao originalan poklončić.

Rak Sebastijan iz Male sirene

Jedan od najomiljenijih likova iz Diznijevih crtaća svakako je rak Sebastijan. Dok smešno trčkara za Malom sirenom neprestano je brižan, zabrinut i uvek ima nešto „pametno“ da kaže. Verovatno je zbog toga rajsferšlus duhovito postavljen preko njegovih usta, a deo glave diskretno izvire iz okvira torbice. Pastelno plava i jarko crvena odlično se slažu, pa je može i dete nositi kada ide na rođendan ili proslavu, a odrasli neka budu hrabri i ponesu je kao novčanik na svečanu večeru.

cover 10 trendova koji nam dolaze sa ulica Kopenhagena pagecover Cloth&Clay: Originalna odeća i nakit domaćih dizajnera u Čumićevom sokačetu cover Najpopularnije voćke u modnom svetu womens-fashion-history_cover Istorija mode u ilustracijama · · · ·