Pončo
U VAZDUHU · trend

Jedan od onih odevnih predmeta sa kojima se sad već redovno gužvate po gradskom prevozu i za njega vam se zakači ranac ili torba osobe koja sedi do vas – da, to je taj čuveni pončo! Gledate ga sa strepnjom, sećate se da su ga nekada nosile dive ’60-tih, ali se pitate da li je vreme hipi mode ipak malo staromodno za trenutak u kojem živite. Odgovor je – nije kasno niti rano, već je pravo vreme za topli ne sasvim običan ogrtač, koji poreklo vodi sa prostora nekadašnje postojbine američkih starosedelaca.

Stručnjaci u oblasti mode kažu da je on jedan od definitivno glavnih modnih elemenata ovogodišnje sezone jesen-zima. Iako je jesen započela dosta hladno, pa bi vam u njemu bilo nelagodno, sunce koje nas je nedavno sve ogrejalo obećava nekakav oblik miholjskog leta, što će reći idealno je za pončo.

Beskrajne su njegove mogućnosti kombinovanja, a prave ga od najrazličitijih materijala, tako da bi bila prava šteta ne isprobati makar nešto od ponuđenog i prikazanog na modnim pistama.

Zara pončoOtvori galeriju
Permakultura U skladu sa prirodom The School of Life Škola života – mogućnost novog pogleda na svet Muškarci, čuvajte svoje oči Muškarci, zaštitite svoje oči Mansur Gavriel Minimalistički rančevi i torbe Mansur Gavriel · · · ·