Seksi drvoseča
PULS GRADA · moda

Trendovi se gotovo svakodnevno menjaju. Do juče su modernim muškarcima smatrani oni koji nose uske pantalone, uredno ispeglane košulje i kravate. Brijanje se podrazumevalo, ako je potrebno i nekoliko puta dnevno, a sve te uredne muškarce, koji su vodili računa o hidriranosti svoje kože nazivali smo – metroseksualcima. Međutim, njihovo vreme je prošlost, a novi muškarac je takozvani seksi drvoseča.

Njihove brade nisu one poznate od tri dana, već lepe i guste, uredno podšišane. Istina je da su ovi muškarci samo zbog svoje spoljašnjosti muževni, jer može se desiti da se plaši i bube u slivniku, a izgleda kao da bi jednom rukom sredio grizlija, dok bi drugom isekao veliko deblo i založio kamin. Moda je samo deo života, ona svakako ne može dodati osobine koje već ne posedujete.

Većina ljubitelja novog trenda izgleda kao da se prehranjuje čuvajući šumu i živi svet u njoj, a zapravo ima redovna primanja i hrani se zdravo. U rancu umesto motorne testere ili pile nose Applove proizvode. Svetski poznate modne linije za muškarce okreću se dizajniranju ovih naizgled jednostavnih komada garderobe, koji ističu muževnost u njenom iskonskom obliku, a iza cele priče se tek u obrisima krije ideja o zaštiti životne sredine i nekakvog buntovništva protiv kancelarijskog posla (od 9-17h). Istina je da se muškarcima sigurno više dopadaju nešto komotnije pantalone i topli džemperi i vunene kape koji su u zimskom periodu svima dobrodošli, no imajte na umu da je ovo samo još jedan trend, koji će verovatno već do sledeće hladne zime iščeznuti, kao i svi pre njega.

Novi trend za zimsku sezonu - toplo i praktičnoOtvori galeriju

10 najluksuznijih patika 10 najluksuznijih patika Kate Moss Obavezni Instagram profili za sve ljubitelje mode Kraljevski pank Simone Rocha: Kraljevski pank Kako biti Parižanka Kako da budete Parižanke gde god da živite · · · · · ·