Ženske frizure u 2015.
U VAZDUHU · trend

Početak godine je idealno vreme za promene, naročito za one koji pod tim podrazumevaju sitne izmene u izgledu, poput nove frizure. Dobre vesti glase – nije potrebno da uradite bilo šta drastično, jer ove godine su u trendu opušten, romantičan i prirodan izgled. Pored već dovoljno promovisanog paža, ili „boba“ ove godine će biti popularne punđe, hipi pletenice, ali i duga kosa oblikovana u nežne valove.

Pogledajte koje su frizure predložene od strane najpopularnijih modnih kuća za sezonu proleće/leto 2015.

1. Spuštena punđa sa cvetnim ukrasima

Idealna je za letnji period, kada vam je kosa polu mokra i kada je teško fenirati je ili oblikovati na drugačije načine. Od jutra do večeri, uz zanimljiv ukrasni detalj, idealna je za sve tipove kose.

2. Mokra i zalizana

Ponekad se može činiti da je popularni „wet look“ previše ekstravagantan za svakodnevnu upotrebu i da bi se za vama mogli okretati kao za neuračunljivom osobom, međutim, ukoliko je frizura jednostavna i strogo zalizana, samo na jednoj strani, onda budite uvereni da imate trendi frizuru za 2015. godinu.

3. Romantični „frufru“

Za one koji još uvek nisu spremni na velike promene, ali se raduju kratkotrajnom eksperimentisanju duboki razdeljak sa strane može biti odličan izbor. Bez obzira da li vam je kosa talasasta ili potpuno ravna osušite je, a potom podelite tako da vam jedno oko i dobar deo čela misteriozno zaklanja nežni pramen kose.

4. Velika punđa

Podrazumeva da imate bujnu kosu i dovoljno vremena da od ispletene kose napravite punđu. Dobra stvar je što iako sve to zvuči dosta komplikovano u praksi ovakva punđa ne mora da bude previše uredna, čak se preporučuje da ona bude neobavezno upletena čime ćete postići efekat romantične balerine.

5. Glamurozni valovi

Postoji dovoljno jasan i ozbiljan razlog zašto se ova frizura, iako ne svake godine na modnim revijama, uredno pojavljuje na glavama poznatih glumica tokom svečanosti, poput dodele Oskara ili Zlatnog globusa. Ovo je verovatno najglamuroznija frizura, a idealna je čak i za poslovne sastanke.

6. Dug i spušten rep

Kosa zavezana u konjski rep je najlakši način da ukrotite kosu i da je sklonite sa lica. Jednostavna frizura za vrlo šik izgled, kojem možete dodati neki od minimalističkih ukrasa ukoliko to volite ili prilike nalažu da bi bilo zgodno.

7. Jednostavna pletenica

U prolećnoj i letnjoj sezoni verovatno će je nositi mnoge dame, baš iz razloga što je jednostavna, romantična i veoma prikladna za sve moguće prilike. One žene koje u garderobi neguju takozvani „hipi“ stil konačno će imati priliku da usklade modne trendove u odevanju i češljanju – blago njima!

Pogledajte galeriju i proverite kakve su sve frizure preporučene za narednu sezonu, ili se inspirišite da u svom izgledu odmah nešto promenite…

Meki i prirodni valoviOtvori galeriju
Emotikon Emotikon srce – najkorišćenija reč u 2014. godini 5 ključnih cvetnih aranžmana za 2015. 5 ključnih cvetnih aranžmana u 2015. Novogodišnje odluke Novogodišnje odluke: Imate li petlje za iskorak? Pinterest trendovi u 2015. Pinterest: Preporučeni trendovi za 2015. godinu · · · · ·