"Oversized" šal
PULS GRADA · moda

„Oversized“ šal zapravo nije posebno nova stavka u modi, ali je sve primetniji na ulici i samim tim na street style blogovima.

Ovakav šal ili marama vam osim svoje osnovne funkcije mogu poslužiti i kao dodatni sloj odeće na primer džemper ili pončo, a ukoliko zatreba možete ga iskoristiti i kao ćebe. Najveća prednost je što zahvaljujući njegovoj toplini i veličini možete obući i neke kraće i tanje kaputiće i jakne i tokom hladnijih dana. Ovaj trend rimetili smo na glumici Clemense Poesy kao i na modnoj blogerki Sari Escudero sa bloga collagevintage.com .

Nažalost, u Srbiji nećete lako pronaći ovakav šal. Kada su u pitanju svetski poznate prodavnice možete okušati svoju sreću u Zari i H&M-u, ali sigurno ćete pronaći neuporedivo veći izbor na sajtu za online šoping Asos.

Pogledajte koji su šalovi u trendu u našoj galeriji:

"Oversized" šal u trenduOtvori galeriju
Miley Cyrus "Wrecking Ball" Dr. Martens – omiljene cipele muzičara Vintage Vintage tajna u centru Beograda Fendi kolekcija torbi i asesoara Torbe koje podsećaju na životinje Fashion&Friends - Jelena Glisic Fashion&Friends store od sada i u Zagrebu