collage
PULS GRADA · lepota

Polako nam se bliži zima, sezona kuvanog vina, kulturnih dešavanja poput niza kvalitetnih filmskih festivala ali i žurki u zatvorenom. Zaljubljenici u čitanje, polako pripremaju štivo za duge ušuškane večeri, a trendi dame razmišljaju o novim komadima u svom garderoberu. Pored slojevitog oblačenja, treba povesti računa i o kosi, kako bismo izgledale zanosno. Stoga, drage čitateljke, otkrivamo vam novine kada su boje za kosu u pitanju.

Kosa je oduvek bila zahvalan poligon za eksperimentisanje i igru. Novo godišnje doba donosi promene kojima treba krenuti u susret. Zima diktira posebna pravila odevanja i farbanja, akcenat je na platinastim, bakarnim i čokoladnim tonovima. Za koju god od navedenih nijansi da se odlučite, nećete pogrešiti. U galeriji koja sledi, pogledajte kako poznatim damama sa svetske scene pristaju hit boje za kosu za mesece pred nama.

Topli smeđi tonoviOtvori galeriju

City magazine Dragana Laserska epilacija u estetskom centru Dermaville SORABEE WRINKLE CARE CREAM i SORABEE WRINKLE CARE – PERFECTION BB CREAM K-Beauty: Zdrava lepota vaše kože iz dubine mora Selfie Makeup saveti za neverovatan selfi collage Trendovi ulepšavanja koji će obeležiti ovu zimu · · ·