collage
U VAZDUHU · trend

Kako postajemo starije, sve više pažnje pridajemo odabiru donjeg veša. Postajemo svesne da ono što nosimo ispod odeće nekada može biti daleko važnije od nje same, jer doprinosi da se osećamo dobro u svojoj koži. A kada je to tako, onda se naše zadovoljstvo i samopouzdanje reflektuje na naš stav i spoljašnji izgled, što nikada ne ostaje neprimećeno.

Prema verovanju, ukoliko želite novu ljubav, u Novu godinu treba da uđete sa crvenim donjim vešom. No, čak ukoliko vam to i nije cilj, verujemo da ćete sebe ovih praznika počastiti i osvežiti svoju kolekciju donjeg rublja, jer su trendovi za narednu godinu više nego uzbudljivi. U nastavku pogledajte najveće favorite, te napravite svoju šoping listu na vreme. Znamo da nećete moći da odolite… 

Minimalizam

Iako smo navikli na maštovite, čipkaste i dezenirane modele, donji veš će naredne godine biti u znaku minimalizma, odnosno komada u boji kože. Brusevi koji se ne ocrtavaju ispod odeće i preoblikuju figuru, u kombinaciji sa gaćicama visokog struka ili boksericama bez šava biće neprikosnoveni u godini pred nama.

Zavodljivi baršun

Imajući u vidu da se baršun nedavno vratio na velika vrata u svet mode i enterijera, ne čudi što će upravo ovaj materijal biti jedan od vodećih trendova na polju donjeg rublja u 2019. Raskošnih zagasitih nijansi, zavodljive teksture i božanstvenog osećaja koji pružaju na koži, nema sumnje da će ovi komadi lako naći put do srca svake romantične dame koja ume da ugodi sebi.

Nežna čipka

Bez obzira na sve novine, čipka je ipak sinonim za donji veš. Stoga, iako je ovaj trend u potpunoj suprotnosti sa prvim na listi, nema osobe koja bi ostala imuna na delikatni čipkasti rad, mašnice i neodoljive komade u boji sladoleda.

Providni materijali

Čini se da trend providnih materijala ne jenjava, a i zašto bi kad sa njim naprosto nema greške! Senzualan, ali na vrlo suptilan način, ovaj trend je u isto vreme praktičan i elegantan. Modeli su takvi da ne otkrivaju previše, a zahvaljujući ravnim linijama vrlo su praktični i zgodni za razne prilike.

Boho

Reč je o trendu koji će postajati sve popularniji kako se budemo bližili proleću. Zemljanih tonova, veselih printova inspirisanih letnjim muzičkim festivalima, te veženih detalja, ukrasnih traka i perli, brusevi u boho stilu biće toliko atraktivni da ćete moći da ih nosite kao vrlo zanimljiv stilski detalj ispod delimično raskopčane košulje.


collage 6 asesoara koji će obeležiti proleće 2019. naslovna Ovi ukrasi su za one koji ne vole praznike hbz-pantone-coral-reef-index3-1544117467 Ovo je Pantone boja za 2019. godinu reindeer-boobs-1513623432 Ovakav praznični trend sigurno niste očekivali · · · · · ·