kosa
PULS GRADA · lepota

Tako vam je to u svetu mode, uvek su na korak ili dva od ostatka planete. Ako pratite modne trendove onda znate da je veoma bitno da budete upućneni dosta ranije u to šta će biti aktuelno koje sezone. Stoga vam već sada predstavljamo frizure koje će se nositi tokom proleća 2017. godine.

Nije to ni toliko daleko, kad bolje pogledamo. Uskoro će opet ogrejati sunce i prestaće da se nose kape, pa će kosa slobodno leteti. A šta će to biti moderno? Proleće 2017. godine, što se ženskih frizura tiče, biće potpuno okrenuto potenciranju teksture i sjaja. Talasasta kosa, „mokar“ izgled, i povratak na frizure iz 80-ih. Pletenice i konjski repovi su i dalje aktuelni, a kosa će biti sklonjena sa čela, šiške neće biti u trendu, sem onih koje upadaju u oči. Dakle, zaboravite na uredne, male šiške. Biće potrebno dosta laka ili kreme za kosu da se naprave trendi frizure. Koliko svaka frizura ima futuristički i avangardni izgled, isto toliko ima i retro šmek. Naravno, kao i uvek stižemo do zaključka- sve dobro što postoji u svetu mode, odavno je otkriveno. Za one koje ne vole da stavljaju preparate u kosu, proleće će biti razočaravajuće. Pogledajte u našoj galeriji o kakvim je to frizurama reč.

Proleće 2017.Otvori galeriju
movembar Movembar: Kako negovati bradu i brkove ovog novembra? lepota Šta sve pođe naopako kad se žene doteruju? francuskinje Kako su Francuskinje tako mršave? cover Tretman lica dijamantima: Najbolji prijatelj svake devojke