Trendi frizure
PULS GRADA · moda

Nova godina predstavlja novi početak. Tada sagledavamo prethodnu godinu i pravimo planove za sledeću. Razmišljamo kako bi bilo idealno da naučimo nešto novo, da probamo nešto što do sada nismo probali, da napredujemo na poslu ili da ga promenimo, a neki jednostavno razmišljaju o tome da promene frizuru.

Ukoliko ste razmišljali o promeni boje ili oblika frizure, frizeri poznatih svetskih brendova za vas već imaju spremljene predloge u okviru kolekcije za proleće 2018. godine. Poznato je da modne kuće planiraju unapred i da ništa ne prepuštaju slučaju. Pored odeće, obuće, šminke, jedna od najvažnijih stavki stila je frizura. Možemo se obući lepo i kvalitetno, ali bez dobre frizure nam je sve nekako nedovršeno.

Za period godine u kome se priroda ponovo budi, a i mi sa njom, frizeri nam predlažu različite modele i nijanse koje će biti obavezne sledeće godine. Ukoliko želite promenu, u našoj galeriji ćete pronaći neke od ideja koje biste mogli da isprobate.

Adam SelmanOtvori galeriju

Trendovi 2018. 10 modnih trendova koje bi trebalo da pratite u 2018. G-EasyxHM H&M – Nova kolekcija za muškarce Tap 011 u kombiju Moda u domaćim spotovima iz devedesetih (II deo) hbz-naked-dress-index-1512425491 Najseksi haljine poznatih dama u 2017. · ·