Muške kupaće gaće
PULS GRADA · moda

Kupaći kostimi za muškarce u 2015. godini šareniji su nego ikada pre! Trend koji je sasvim neočekivano osvanuo u svim specijalizovanim prodavnicama sportske opreme i vodenih aktivnosti ukazuje na porast intenzivnih, šarenih printova kada je muška moda u pitanju. Do sada su šare na muškim kupaćim gaćama bile diskretne, a od ovog leta nosiće se upadljivi dezeni, ali i materijali koji dodatno ističu zanimljivu psihodeličnu stranu leta 2015.

Važno je napomenuti da je ovogodišnja moda, kada su muškarci u pitanju, veoma blaga i ne ograničava se isključivo na jedan stil, te nudi nekoliko mogućnosti za sve koji se eventualno neodlučni! Svi brendovi nastoje da u svojim kolekcijama imaju, kao obavezne, psihodelične šare iz 70-ih, ali pored takvih imaju i nekoliko modela sa optičkim iluzijama i 3D efektima.

Ne zaboravite, leto je vreme idealno za eksperimentisanje, na sunčanim plažama, daleko od gradske vreve možete nositi boje i modele koje inače ne doživljavate kao vama bliske! Printovi na tkaninama su zabavni i kreću se od junaka iz pop kulture do cvetnih motiva. Samo jedna stvar je prilikom izbora kupaćeg bitna – naravno, da vam dobro stoji!

Ovogodišnji trend su veseli tropski printoviOtvori galeriju
Novi direktor u Gucci - u (kampanja jesen/zima 2015) Alessandro Michele u modnoj kući Gucci – kako je izvršen prvi zadatak naslovna Najskuplje patike na svetu Muška moda iz 70-ih Modni oglasi za muškarce iz 70-ih Bez čega ne mogu dok vežbaju Bez čega ne mogu dok vežbaju (najzgodnije žene sveta) · · ·