Nove trendi cipele za jesen
PULS GRADA · moda

Vreme je varljivo, i izvesnije je nego ikada ranije da neće biti promena ni u naredna dva godišnja doba koja nas tek očekuju. Dakle, ne bi trebalo da nas iznenade dugi sunčani intervali tokom zime, i možda kakav sneg ili topla letnja kiša negde u novembru — ništa zato, evo i najnovijih trendova kada je obuća u pitanju, koji u dobroj meri prate vremenske prilike i neprilike.

Eksperti iz sveta mode tvrde da je za predstojeću sezonu probrano najlepše i najudobnije i od tog izbora stvoren savršen harmoničan spoj. Dakle, da vam noge ne budu ni mokre, ni hladne, niti otečene, a da istovremeno izgledate šik, od jutra do mraka. Ukoliko se odlučite za čizme, računajte na klasične linije, jednostavnost i jarke boje, zapravo važno je da obuća ove jeseni bude upadljiva, ali udobna – to je ključno!

Možda najpopularniji model jesu još uvek „ankle boots“ (poluduboke cipele/ukoliko ih imate od prošle godine, dobro će poslužiti), salonke ostavite za posebne trenutke, ali ne zaboravite ni stare dobre „oxford“ cipele, od kako su one stvorene sve druge su po udobnosti i mogućnostima kombinovanja daleko iza njih!

Poluduboke čizmiceOtvori galeriju
Predivne marame Predivne marame koje vas pretvaraju u rajsku pticu Victoria's Secret Victoria’s Secret: Kako je sve počelo Beyonce za CR Fashion Book magazine Beyonce – zvezda modnih naslovnica Ćebence Modni trend za jesen – pončo · · · · ·