hbz-sneaker-02-1520962775-cover
PULS GRADA · moda

Koncept nošenja sportske obuće i u trenucima kada ne treniramo je u modi poslednjih nekoliko godina. Već smo navikli da muškarce viđamo u glomaznim patikama u kombinaciji sa najrazličitijom odećom, od sportske do svečane. Pravi novitet je, međutim, da su i žene počele da praktikuju isto.

Poznatim modnim kućama nije trebalo dugo da primete na koju stranu vetar duva pa su brže bolje izbacile svoje originalne modele patika ili su sarađivali sa sportskim brendovima kao što su adidas i nike. Danas uopšte nije čudno videti dame koje šetaju Chanel, Louis Vuitton ili Givenchy patike, mada se mora priznati da su stari favoriti kao što su new balance i fila i dalje najpopularnije u ženskom delu populacije.

Pogledajte u našoj galeriji neke od modele patika za koje modni stručnjaci kažu da bi mogle biti hit prolećne sezone 2018. 

Louis Vuitton patikeOtvori galeriju
cover www.quartzy.qz.com Hubert de Givenchy: Vrhunska moda nikada ne umire page-cover „Spoljašnji“ brushalter kao tašna Kolaž Oskar 2018. Oskar 2018: Najbolje obučene glumice na crvenom tepihu dolce-and-gabbana-drone-models-handbags-designboom-2-818x429-cover Nove Dolce & Gabbana tašne nosili su dronovi ·