collage
U VAZDUHU · trend

Pripreme za izlazak mogu potrajati satima. Treba vešto uklopiti odevnu kombinaciju i obuću, a zatim na red dolaze šminka i detalji. Aktuelni modeli i dezeni smenjuju se iz sezone u sezonu, te treba održati korak sa vremenom. Kada su u pitanju torbice, jedno je sigurno, ove jeseni u modi su nepravilni oblici, nežne teksture poput pliša i satena, i atraktivni detalji u vidu šljokica, perja i aplikacija od veza.

Drage dame, torbice četvrtastog oblika više nisu u trendu. Imajte to na umu, ukoliko razmišljate o kupovini detalja. Mi imamo još bolji predlog! Potražite šta se sve lepo krije u garderoberu vaših mama ili baka, možda budete srećne ruke, i nađete neku vintidž torbicu, koja ispunjava gorenavedene kriterijume. U galeriji u nastavku, potražite inspiraciju za model, koji ćete nositi tokom dugih jesenjih večeri.

Škljokice, perje i aplikacije...Otvori galeriju

milano-str-b4-rs19-0244 Hit kaputi u boji espresa Chuck '70. Patike koje određuju tvoju priču Naočare Nauči kako da pravilno istakneš oči ako nosiš naočare collage Zašto o „Moncler” jaknama danas svi pričaju? · · ·