čizme
U VAZDUHU · trend

Ženske čizme su jedan od najlepših i najbitnijih delova zimske garderobe. Kao i svake godine, trendovi su drugačiji i koliko god postajali klasični modeli čizama, toliko se svake godine razlikuje ono šta je u trendu.

Za ono što dominira u sezoni zima 2016/17. kada su u pitanju ženske čizme i cipele konsultovali smo Newlook, S. Oliver, Zaru, UGG, Shoeaholics, Frenchconnection, Guess, i potražili modele koji su zasigurno najpopularniji ove kasne jeseni koja samo što se nije pretopila u zimsku idilu. Na planinama se već beli sneg, a u gradu još uvek možete da se provučete uz jesenji kaput, ali uskoro ćete poželeti da imate nešto baš toplo, a po svoj prilici i novo! Ove godine posebno se ističu čizme preko kolena, cipele sa metalnim delovima, koje daju pomalo pank prizvuk, a takođe, uvek je tu i klasična crna čizma. U galeriji pogledajte kakve modele da potražite ako još uvek niste kupile čizme ili ako čekate sniženja koja samo što nisu počela.

Čizme za 2016/17Otvori galeriju

fem Feminističke zakrpe i bedževi cover Scotch & Soda: Party u novim bojama kosa A u kosi čitava umetnost frizure Muške frizure koje ne želimo više da vidimo · · ·