Moderne ženske cipele
PULS GRADA · moda

Kao što vam je već dobro poznato, retke su situacije u kojima ste se iznenadili kada ste na modnoj pisti ugledali neki par cipela, papuča ili sandala, ipak je ovo 21. vek i velike su šanse da ste se upoznali za starim i novim modelima i kalupima obuće. Ipak, ove godine u trendu i neće biti akcenat na neobičnoj spoljašnjosti, već se od Pariza do Njujorka insistira na udobnosti. Obuća je besprekornog kvaliteta, udobna, a njena najveća ekscentričnost leži u koloritu.

Ove će godine svi biti zadovoljni, a ponajpre vaša umorna stopala. Ne brinite, patike, kao što znate ostaju u trendu, ali ako vas one nikada nisu naročito usrećile, ravne cipele, rimljanke ili sandale sa širokom i stabilnom štiklom narednog leta će biti broj jedan. Pogledajte našu galeriju, proverite svoje cipelarnike, možda u nekom kutku već imate ono što vam je potrebno za narednu sezonu, ako to i nije slučaj, lako ćete kad grane prvo sunce u šoping.

BalmainOtvori galeriju
Phil Oh - najbolji street style u 2014. Phil Oh: Najbolje street style fotografije u 2014. godini Najbolje patike za zimu 20 najboljih patika za zimu naslovna kampanje Najbolje modne kampanje za proleće 2015. Zlatni globus Najbolje i najgore obučene zvezde na dodeli Zlatnih globusa · · · ·