hbz-beauty-trends-2018-index-1513621786
PULS GRADA · lepota

Na sreću svih devojaka koje obožavaju šljokice i ne stavljaju ih samo za doček Nove godine, njihova era se nastavlja, ali će one, makar na očima, ustupiti mesto kristalima. Ako je verovati slavnim šminkerima cirkoni i sitne perlice na licu su ultimativni trend koji nije namenjen samo odvažnima, nego svima koji šminkanje doživljaju kao polje dobre zabave.

Zaigrajte se ajlajnerima i iscrtavajte geometrijske oblike na kapcima, hajlajter stavljajte po celom licu ne samo na jagodice, razmažite karmin jer ne treba da bude precizno nanet i umesto jednog, stavite tri sloja maskare. Poenta je da sijate što više, pa nabavite zlatni hajlajter, metalik karmin, senku, ali i lak za nokte. Zaboravite na veštačke trepavice i slobodno zalepite cirkone i kristale ispod donjeg kapka.

1. Još dramatičnija crna

Ove godine se nose intenzivne boje, pa takva treba da bude i crna. Precizno iscrtana debela linija ajlajnerom za dramatičniji izgled i nekoliko slojeva maskare, tako će biti našminkane oči u novoj sezoni. Možete da ih istaknete i umrljanom smokey eyes tehnikom, ali ako napravite neki geometrijski oblik na kapcima nećete pogrešiti. Intenzivnom crnom, naravno.

2. Ruž kao metak

Nakon što su dominirali nekoliko godina u našim neseserima za šminku, era tečnih ruževa se napokon završava, a vraćaju se dobri stari, čvrsti karmini. Crveni su, uvek, must-have, a za proleće i leto se podrazumevaju ružičaste nijanse. Probajte da ih nanosite prstima i tom prilikom malo umrljate, kako biste postigli popularan, blurovan efekat.

3. Samo nek se sija

Sigurno ste primetili da su šljokice, štras, cirkoni i kristali svuda oko nas. Najlakše ih je nanositi kao senku za oči ili kao šljokičavi karmin, ali ako uz pomoć lepka za trepavice u ugao oka stavite svetlucavi cirkončić ili još bolje nekoliko njih ispod donjeg kapka, izgledaćete baš kao da ste pobegli sa modne piste.

4. Zlatna devojka

Rijana sigurno nije izmislila šminku u zlatnoj boji, ali jeste zlatni hajlajter koji ćete od sada viđati na svakom koraku. Trophy Wife je od nedavno glavni adut njene linije mejkapa Fenty Beauty Line i savršene žuto-zlatno metalik nijanse idealan je za nanošenje po celom licu, ne samo na jagodice.

5. Metalik

Prvo u lakovima za nokte, pa u senkama za oči i u karminima za usne, u 2018. metalik sjaj dominiraće čak i na obrvama. Ipak, devojke na Instagramu i dalje najviše vole ruževe sa metalik efektom, koji se možda čine neprihvatljivim za dan, ali verujte, lako i brzo ćete se navići na njih.

6. Debele trepavice

Primećene na Diorovoj reviji za proleće 2018, debele, grudvaste trepavice se vraćaju na velika vrata. One nisu toliko dramatične kao one kakve je imala Tvigi, ali ipak zahtevaju slojeve i slojeve maskare. Iako su ih neki kreatori forsirali, veštačke trepavice su totalni aut ove sezone!

girl-2768349_960_720 Devojke koje su bile dovoljno hrabre da skrate kosu N photo-cover KOOZMETIK: Hidrantna krema za lice N wobbler kreme za lice -30% Lilly SRB 100X100 mm TISK copy Afrodita kozmetika: Najbolja nega za vaše godine cover Trendovi u šminkanju sa nedelja mode: London vs. Milano · · · · ·