collage
PULS GRADA · lepota

Sudeći po nedavno održanim Nedeljama mode širom sveta, ova zima i sledeće proleće biće vrlo uzbudljivi! Pored maštovitih kreacija, sezonu će obeležiti i mnoštvo zanimljivih trendova u ulepšavanju, a među njima posebno se ističu kratke šiške, apstraktni ajlajner i šljokice!

Naredno proleće definitivno će pulsirati u buntovnom ritmu, što će posebno ići na ruku smelim damama koje vole da eksperimentišu i pomeraju granice u svom vizuelnom identitetu. Biće to svojevrsni kolaž upečatljivih boja, oštrih linija i neizostavnog štrasa koji će uneti dosta zabave u naša svakodnevna izdanja. Da li ste spremni za ove novitete?

1) Ultra kratke šiške

Najpre ih je proslavila Odri Hepbern u filmu Roman Holiday. Zatim su ih ponosno nosile mlade buntovnice ’90-ih, da bi se na nedavnim revijama koje su predstavile kolekcije za narednu sezonu ponovo javile kao vrlo poželjan beauty trend. Možete ih nositi uz bilo koju dužinu, boju ili tip kose, ukoliko lepo pristaju vašim crtama lica. Jedno je sigurno – ovakve šiške u potpunosti će transformisati vaš izgled i uneti pravo osveženje na vaše lice!

2) Atraktivne pletenice

Nijenda sezona ne može da prođe bez zanimljivih pletenica, no, čini se da su ove godine interesantnije nego ikada! Naime, reč je o vrlo tankim pletenicama koje su ispletene na temenu duž centralnog razdeljka, ili pak elegantno umetnute u već stilizovanu frizuru. Dakle, ukoliko težite boho izgledu, ove pletenice su pravi izbor za vas!

3) Zalizana kosa

Kada je reč o teksturi kose, stilisti za narednu sezonu preporučuju zalizanu kosu! Dakle, zaboravite na fen, jer je kosa mokrog izgleda ponovo vrlo popularna. Začeljana unazad, glatka kosa visokog sjaja deluje vrlo glamurozno, te je ova frizura idealna za neku svečanu priliku kada želite da ostavite poseban utisak.

4) Ajlajner neobičnih linija

Nema sumnje da je ajlajner jedan od omiljenih proizvoda u neseseru svake dame. Ništa ne ističe pogled tako dobro kao ovaj magičan proizvod. No, iako smo ga do sada najčešće viđali u prepoznatljivom retro maniru, naredna sezona biće u znaku nesvakidašnjih, apstraktnih linija i formi. Dakle, dajte sebi oduška, pustite mašti na volju i probudite avangardnu heroinu koja čuči u vama.

5) Šljokičaste senke

Šljokice doživljavaju veliki povratak na beauty scenu, ovoga puta efektnije i zabavnije nego ikada pre! Novitet je da se sada nanose na ceo kapak kako bi efekat bio što intenzivniji. Umesto dosadašnjih srebrnih ili zlatkastih tonova, primat uzimaju smele, jarke nijanse kao što su zelena, ružičasta i plava, što ih čini potpuno neodoljivim. Da li ste već spremne za disko podijum?


Profesionalno šminkanje očiju Šminkanje očiju – nauči od profesionalaca Mission Eclat Uživajte u ritualima žena Dalekog istoka collage Svetlucava senka za oči je sve što vam je potrebno ove sezone Loreal - makeup no makeup Najnoviji trend u šminkanju – makeup no makeup izgled · · · · · · ·