hu
U VAZDUHU · trend

Šta žene žele? Hm, pa dobro, možda je ovo pitanje koje će biti večna misterija, ali sigurni smo da imamo naznake želja skoro svake žene. Jedna od stvari jeste da bude u trendu. Ne mora zaista da nosi sve što je moderno, ali ako pogledate oko sebe, videćete da skoro nijedna nije imuna na bar jednu trendi stvar u toku sezone.

Sada su pred nama pripreme za jesen i zimu, uskoro će sandale biti zamenjene čizmama a majice na bretele kaputima. Ali kakvim? Saznajte među prvima šta će to biti moderno.

1. Leopard print

Ako tražite ideju za novi kaput- ne idite dalje od leopard printa. Opet je u modi i izgledaće pefrektno na vama ove sezone.

2. Pufnasta jakna sa krznom

Spremne dočekajte zimu u preširokoj jakni sa krznom kakvu ste nosile u osnovnoj školi. Ovo je poslednji modni krik, i verujte, nećete se smrznuti. To se odavno nije desilo zimi zar ne, da budete u trendu i da vam ne bude hladno.

3. Jakna za skijanje

Kao i pod brojem dva- nema zime ove zime. Jakna za zimovanje postaje ultimativni hit na gradskim ulicama tokom sezone jesen/zima 2016/2017.

4. Koža

Totalni trend je kožna jakna u kombinaciji sa kožnim pantalonama i kožnim cipelama. Ako ste protivnik ubijanja životinja radi modiranja, veštačka koža je savršeno rešenje. Baš kao da ste sišle sa motora.

5. Crveno

Pedeset nijansi crvene se nosi ove jeseni. Ako su haljine neka budu što crvenije, duže i šire. Igrajte se krojevima i nijansama crvene kada su košulje u pitanju. Karmin- svakog dana druga nijansa crvene.

6.Naglašene oči

Naglasite oči svim nijansama metalik boja, maskara će vam biti najbolja prijateljica. Istaknite i oči i obrve, puder ne štedite, ali vodite računa da što je karmin tamniji nijansa pudera mora biti svetlija!

hu Moderne kombinacije karmina i sunčanih naočara cover Bez ovih čizmica i jakni ni ne pomišljajte na jesen šeširi Jesen će biti u znaku šešira i kapa Prada novi parfemi Prada najavljuje nove parfeme ·