3 Glasses Later
KULTURA · fotografija

Svi smo se susreli sa neoborivim foto dokazima da nam se lice menja kada pijemo. Oči postanu vodenije, i imamo nejasan pogled, usta se iskrive ili se samo smejemo, a u nekom trenutku počnemo i da se hvatamo za glavu. Neminovno je tako.

Brazilski fotograf Marcos Alberti tvorac je foto projekta koji se zove 3 Glasses Later. On fotografiše osobe četiri puta, prvi put čim stigne piće a zatim nakon prve, druge i treće čaše vina. I zanimljivo je primetiti šta se dešava sa osobama koje fotografiše.

Ideja se javila jer je fotograf želeo da dokaže izreku: „U vinu je istina“, odnosno da ljudi postanu ranjivi posle treće čaše vina ali i srećniji. Sam kaže da se tako pokazalo jer je treća čaša uzrokovala mnoge osmehe i mnoge priče su potekle. O samom projektu pogledajte više na sajtu umetnika, a u našoj galeriji pogledajte kako se menja lice onih koji piju vino.

3 Glasses LaterOtvori galeriju
Patrick Chamberlain Fotografije društveno neprilagođenih foto Njegove fotografije parova nisu standardne Fotke Zabava kraj bazena- samo za odabrane dron Najbolje fotografije snimljene dronom