Brock Baker
U VAZDUHU · urban flash

Internet je po prvi put u istoriji civilizacije omogućio da se ljudi proslave preko noći iz udobnosti sopstvenog doma. Ovo je priča o trojici takvih momaka, čiji je raspon glasa gotovo neverovatan. Konkurencija im na Youtubeu nije mala, ali obično nije ni ravna njihovom talentu.

Brock Baker, Scheiffer Bates i Brian Hull bukvalno mogu da pevaju i pričaju glasom kakvim požele. Deluju razdragano dok to rade, iako ističu da bez temeljne pripreme i vežbe ne bi bili toliko sjajni. Upoznajte ih bolje u ostatku teksta.
Brock Baker

Tridesetogodišnji Brock Baker voleo je da imitira glasove dok je bio dete, ali nije verovao da je posebno dobar u tome. Shvatio je da je talentovan tek kada je u petnaestoj godini pred oduševljenim prijateljima savršeno iskopirao glas jednog od glavnih junaka filma Scooby Doo. Na studijama animacije bio je posebno zainteresovan za video produkciju, što se pokazalo veoma korisnim kada je 2007. godine kreirao profil na Youtubu. Bakerov Youtube kanal sada ima preko pola miliona pratilaca, koji mogu da se uvere s kakvom lakoćom sinhronizuje već snimljeni materijal, kopira glasove poznatih ličnosti i likova iz animiranih ostvarenja. Njegovo poigravanje pesmom Friday, kojom se proslavila Rebecca Black, privuklo je više od 45 miliona gledalaca.

Scheiffer Bates

Ovaj mladi Britanac objavio je prvi snimak na Internetu 2010. godine i iskoristio Youtube na najbolji mogući način. Scheiffer Bates, poput Brocka Bakera, često sam piše scenario za svoje video klipove, u kojima se bavi poznatim junacima iz sveta filma i televizije. Iako je više puta dokazao da može da imitira mnogo toga, proslavio se interpretacijom likova iz serije Game of Thrones. To mu je obezbedilo gostovanje u emisiji Jimmy Kimmel Show, posle čega su o njemu pisali mnogi poznati sajtovi. Nedavno je pozajmio glas i likovima iz animiranih serija Tinkershrimp & Dutch i Robot Chicken.
Brian Hull

Kada je pre dve godine, na jednom takmičenju, Brian Hull pokušao da osvoji kartice sa Disneyjevim motivima, otpevao je pesmu Let it Go iz filma Frozen. Bio bi to još jedan od bezbroj prepeva čuvene pesme koji bi otišao u zaborav da Hull nije zapevao glasom dvadeset jednog Disneyjevog junaka. Pesmu je snimio iz prvog pokušaja, postavio na Youtube profil i shvatio da je zakasnio da se prijavi na takmičenje. Ostao je bez željenih kartica, ali se okitio slavom kada je njegovu interpretaciju pogledalo više od 25 miliona ljudi. Hull sjajno imitira Golluma iz trilogije The Lord of the Rings, gotovo sve likove iz Star Wars serijala i mnoge, mnoge druge. Ove godine, njegov glas će se čuti i u filmu Rescue Dogs.

prodavnice Kad su proizvodi pogrešno obeleženi igračka svet Kako je jedna igračka zahvaljujući Photoshopu obišla svet privlačnost Šta nas čini atraktivnim (bez obzira na izgled) svadba Kako izgleda tradicionalna svadbena odeća širom sveta ·