DISEÑO DE MAPA para ploter
KULTURA · art

U Kulturnom centru Beograda, 8. februara se, kao i obično, otvaraju izložbe u sva tri izlagačka prostora.

Tekst: Ivan Šuletić

U galeriji Artget (Trg Republike 5/I) možete pogledati izložbu foto-kolekcije Miloša Jurišića, koja do sada nije bila prikazana u formatu samostalne izložbe. Do sada su delovi ove kolekcije izlagani na mnogim istorijskim i kulturološkim izložbama i objavljivani u značajnim fotografskim publikacijama.

U Likovnoj galeriji (Knez Mihailova 6) posetite izložbu Ni na nebu ni na zemlji Nataše Škorić. Na ovoj izložbi umetnica će predstaviti slike i objekte rađene uljanim bojama, lakom i grafitnim pigmentima na auto-limovima, medijapan pločama, armiranom betonu itd. Izložba Nataše Škorić će trajati do 29. marta.

U galeriji Podroom, od 8. februara do 1. marta posetite izložbu Forward: Radovi i Procesi. Umetnici Mateo Amaral, Manuel Lejrado i Sesilija Roso, u saradnji sa kustosima Luisom Tomati i Arielom Irineo Čavezom predstaviće našoj publici video produkciju umetnika koji žive i rade u Buenos Airesu i drugim gradovima Argentine.

Automatski nacrt Ovaj muzej kamenih lica je jedini na svetu MiaCuk Radikalna Mekoća: Otvaranje izložbe u galeriji „Drina” stuff-no-one-told-me-snotm-alex-noriega-81 Rečenice koje niko ne izgovara Anđela Grozdanić Fotografije2 Upoznajte umetnicu Mariju Milanković Mašu · ·