Mladi lideri VII
PULS GRADA · aktuelno

Delta Holding obeležio je danas početak rada sedme generacije Mladih lidera. Ove godine Delta će u svojim kompanijama i sektorima zaposliti ukupno trideset i osam mladih, obrazovanih ljudi koji su na javnom konkursu, u nekoliko krugova selekcije, izabrani između više hiljada kandidata.

Tokom godinu dana i uz pomoć iskusnijih kolega u ulozi mentora, Mladi lideri upoznaće različite delove Deltinog poslovnog sistema i steći prva iskustva u biznisu.

U ovom programu do sada je učestvovalo više od 150 polaznika i mnogi od njih danas obavljaju važne menadžerske uloge u kompaniji.

„Sa velikim entuzijazmom realizujemo ovaj program već sedam godina jer verujemo u mlade i sa zadovoljstvom im pružamo šansu da se dokažu. Iskustvo je pokazalo da se ovi mladi, pametni ljudi, iako bez radnog iskustva, vrlo brzo uklapaju u sistem i daju novu energiju, ideje, kreativnost i doprinos poslovanju. Polaznici ovog programa danas vode naše fabrike, kompanije, sektore, gradilišta,“ rekla je Marija Desivojević Cvetković, viši potpredsednik za strategiju i razvoj i pokrovitelj programa Mladi lideri.

Konkurs Zaštita za sve Vredne nagrade za vredne učitelje i đake na konkursu „Zaštita za sve“ el-pepe 47. FEST: Biografski film Emira Kusturice „Pepe, jedan uzvišeni život“ o legendarnom Hoseu Muhiki 3 10 godina Instagrama: Poznate ličnosti nekad i sad 00-critics-choice-awards-2019-1547450722 Najlepša izdanja na dodeli „Nagrada kritike” 2019 · · ·