BeFunky-collage (4)
PULS GRADA · deca · ženski kutak

Sigurno niste jedina osoba na svetu koja ne voli da pegla. Međutim, možda ćete i zavoleti ovaj posao nakon što otkrijete caku koja će učiniti da nabori na vašim stvarima lako nestanu i to za znatno kraće vreme.

Sledeći put kada budete u supermarketu, kupite i dodatnu rolnu aluminijumske folije. Pokazaće se kao veoma zgodan proizvod, a sigurno više nikada nećete peglati bez nje.

Ono što je postalo hit na internetu je savet za peglanje uz pomoć folije.

Način na koji funkcioniše je jednostavan. Stavite veliki komad folije ispod odeće koju planirate da peglate, ili je stavite ispod prostirke na dasci za peglanje gde će ostati ravna. Prislonite peglu i zapanjite se kako nabori lako nestaju.

image007 Moderni vitezovi u Rajićeva Shopping Centru Donacija kompanije Avon za realizaciju projekta Mogu da neću. Ljubav nije nasilje. Kompanija Avon uručila je vrednu donaciju Autonomnom ženskom centru Mamatine_Stela Karl Ćosić, Natalija Pešić, Jovana Ružičić, Branka Pudrlja Durbaba Kako pomoći majkama da balansiraju poslovni i porodični život? BeFunky-collage (1) Evo kako najlakše da očistite obuću od velura · · ·