Pune obrve
PULS GRADA · lepota

Nema devojke koja danas ne čezne za savršenim obrvama. Nakon devedesetih, gde je jedna tanka crta bila dovoljna za savršen look, prirodne i guste obrve danas su must have! Ali šta sa onim devojkama kojima su pune obrve nedostižan san?

Pogledale ste milion video tutorijala za popunjavanje obrva? Kupile svaku moguću olovku, četkicu i gel, a vaše obrve i dalje ne izgledaju savršeno? Bez obzira šta radile, kojim proizvodima i sa koliko strpljenja, delovi vaših obrva još uvek izgledaju nepotpuno, a vi ste na korak od toga da se pomirite sa tim da one nikada neće izgledati savršeno? Nikako! Otkrivamo vam bjuti trik koji će vaše obrve učiniti, u najmanju ruku, senzacionalnim!

Nabavite dobru opremu

Bez alata nema zanata! Zato je potrebno da nabavite nekoliko esencijalnih proizvoda za negu obrva. Na prvom mestu je četkica za raščešljavanje, zatim tu su makazice za skraćivanje neposlušnih dlačica, olovka, senka ili gel za obrve.

Raščešljavanje

Mnogo od nas zaboravljaju da je rasčešljavanje obrva jednako važan process kao i popunjavanje obrva. Prvo makazicama skratite sve duže dlačice, a zatim ih četkicom namenjom isključivo za rasčešljavanje, oblikujte. Kada su vaše obrve besprekornog oblika možete da pređete na sledeći korak.

Popunite obrve

Pažljivo i bez preterivanja u količini, senkom ili gelom za obrve popunite sva prazna mesta. Proces ponovite nekoliko puta dok ne dobijete željeni izgled. Na kraju, raščešljajte ih ponovo i spremne ste za dalje šminkanje očiju!

City & Loreal Makeup greške koje vas čine starijom drg_9093904_bg_poster_en-1 DR. GRANDEL: Uklonite godine sa vašeg vrata collage Ovo će biti top trendovi ulepšavanja u 2019. cover Prelepe u ponoć: Predlozi za novogodišnju šminku · · ·