Trilobis-designrulz-1
PULS GRADA · dizajn

Trilobis 65 je nova eko-jahta koja svojim putnicima pruža jedinstveno iskustvo na vodi. Zahvaljujući svom futurističkom dizajnu omogućava im da uživaju u odmoru na palubi, u luksuznim kabinama, ali i u specijalnoj prostoriji ispod nivoa mora gde mogu da gledaju neverovatni podvodni živi svet.

Dizajnirao ju je arhitekta Giancarlo Zema za kompaniju SemiSubGeneration i predviđa se da će ona zauvek da promeni vodeni turizam. Luksuzna jahta je dugačka 20 metara i ima 4 nivoa povezanih spiralnim stepenicama. Kapicitet jahte je 6 osoba. Uz pomoć specijalnog džojstika jahta može da se okreće 360 stepeni oko svoje ose.

Prefiks eko nosi jer 80% materijala od kojih je napravljena se mogu reciklirati i zato što koristi električni motor koji se napaja preko hidrogenskih ćelija, dok instrumenti rade na solarnu energiju. Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda ovo elegantno vozilo.

Trilobis 65: Prva eko-jahta sa pogledom ispod vodeOtvori galeriju
Kreativne kućice za ptice Home tweet home: Najkreativnije kućice za ptice cover Electric Ladyland: Talas na kome se sreću srpski i hrvatski dizajn na magičnoj Korčuli coverdefA WLADIMIR: Dizajn rečitiji od reči Životinje od papira Ukrasi za dom koji neće naškoditi životinjama