tuscany-italian-food-2
PULS GRADA · destinacija

„Trip Advisor”, poznati turistički sajt koji nudi pomoć prilikom organizacije putovanja na omiljene destinacije, nedavno je objavio rezultate ankete koju je sproveo među svojim korisnicima čiji zadatak je bio da glasaju za najbolje iskustvo na putovanjima.

Ovaj sajt redovno ažurira svoju bazu podataka ponudom novih hotela i zanimljivih gradova koje vredi posetiti, ali ovo je prvi put da su u svoj sadržaj uvrstili i najlepša iskustva na putovanjima širom sveta. Od okupno 345 predloga, sajt je sačinio listu od 10 najboljih koje danas delimo sa vama. Od časova kuvanja u Toskani, do penjanja na čuveni lučki most u Sidneju, izbor je zaista raznovrstan, te nudi za svakoga po nešto. Stoga, pogledajte koje preporuke su se našle na listi, a možda dobijete ideju da se i sami zaputite na neku od ovih destinacija i sami doživite ova nezaboravna iskustva.

1. Časovi kuvanja i ručak na farmi u Toskani, u kombinaciji sa posetom lokalnoj pijaci u Firenci

2. Vožnja bicikla ulicama Berlina

3. Jednodnevno razgledanje Njujorka u pratnji vodiča

4. Penjanje na Sidnejski lučki most

5. VIP iskustvo u Vatikanu: Ekskluzivan doručak uz posetu Vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli

6. Časovi kuvanja u Nju Orleansu

7. Tradicionalna večera i maorski performans u Rotorui na Novom Zelandu

8. Obilazak Nijagarinih vodopada

9. Autobuska tura od Vankuvera do Viktorije u Kanadi, sa obilaskom čuvenih Batčart ostrva

10. Tura po okrugu Viklou iz Dablina, sa obilaskom glečerske doline Glendelaks.

coffee-drinkers-on-a-hot-sunny-day--zoetnet Kako da u Parizu pijete kafu poput lokalaca central-park-new-york-1526978091 Sve što niste znali o Central parku u Njujorku Plaosnik-Ohrid Zašto Makedonija treba da bude vaša sledeća destinacija? collage Jedinstveni suveniri koje možete kupiti samo u Rusiji · · ·