Hip-hop plesač vodi na turu oko Pariza
KULTURA · fotografija · U VAZDUHU · urban flash

Brejkdenser Kapstand je, inspirisan fotografijama poput onih Murada Osmanna, napravio kreativni editorijal u kom zahtevan stoj na jednoj ruci izvodi na tlu najpoznatijih pariskih lokacija.

Mladić koji je postao poznat pod imenom Kapstand počeo je ovaj zanimljiv projekat kada se preselio u glavni grad Francuske sa severoistoka zemlje, a od tada je na Instagram okačio mnogobrojne fotografije koje ga prikazuju na kultnim mestima ovog grada. Svoje dugogodišnje iskustvo u brejkdensu Kapstand je iskoristio da napravi svoje fotografije prepoznatljivim, a uvek se slika sa leđa ne bi li ostao anoniman. Iako je njegov plan da nastavi sa ovim projektom na različitim lokacijama širom sveta, u našoj galeriji možete pogledati neke od nanjboljih fotografija koje je napravio u Parizu – od Ajfelove kule i Centra Pompidou do Trijumfalne kapije i Versaja.

Sa hip-hop plesačem na turu oko Pariza Otvori galeriju
Hotel Haludovo, Malinska Nekad i sad: Rajska letovališta u Hrvatskoj i Bugarskoj Disney Story Šik editorijal inspirisan Disneyevim junacima Sjajni primeri fotografije u odrazu Sjajni primeri fotografije u odrazu Laura Kasperzak Predivne fotografije majke i ćerke koje rade jogu · · · ·