photo-1489275259429-70f6ef5705c1
U VAZDUHU · svet

Svi oni koji provode dane tražeći nove načine da izbegavaju rad, sada imaju priliku da apliciraju za posao u firmi koja je spremna da za takve „aktivnosti“ plati.

Naime, švedska turistička agencija TUI je objavila oglas u kojem traži „profestionalne blejače“ koji će imati samo jedan zadatak: da sede i ne rade ništa!

Oni će biti situirani u udobnim ležaljkama u delu kancelarije preuređenom da izgleda kao mediteranska plaža, a jedino što će se od njih zahtevati jeste da izgledaju opušteno i ne komuniciraju sa mušterijama i zaposlenima u agenciji.

Kao u slučuju oglasa za standardne poslove, i ova kompanija je eksplicitno napomenula šta očekuje od svojih novih radnika, s tim da su njeni zahtevi u najmanju ruku neuobičajeni. Oni traže zaposlene koji neće razmišljati izvan ustaljenih okvira, koji mrze stvari kao što su produktivnost i poštovanje rokova, a posebnu prednost će dobiti kandidati koju imaju iskustva u spavanju na poslu!

Zvuči sjajno, zar ne? Ako vidite sebe na ovom poslu, svoju prijavu možete poslati na ovom sajtu. Ona ne treba da sadrži biografiju i propratno pismo, već je potrebno da samo napišete u par rečenica zašto ste vi najveći blejač i pošaljete fotografiju na kojoj se nalazite u maksimalno opuštenoj pozi.

North-Korea-Banned-Cover Zbog ovih fotografija mu je zauvek zabranjen ulaz u Severnu Koreju Automatski nacrt Nevreme koje oduzima dah maxresdefault_cover Najbolje (ali i najčudnije) japanske reklame u 2017. Šangaj je najmoderniji grad u Kini 10 stvari u kojima greše oni koji dolaze na rad u Kinu · · · · ·