2
PULS GRADA · destinacija

Turistička organizacija Budve je na 39. Sajmu turizma predstavila ponudu budvanske rivijere. Zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Crna Gora, a sajam je posetilo više od 75.000 ljudi i preko 1.000 izlagača iz 50 zemalja. Turistička organizacija Budve imala je samostalan nastup, a na njenom štandu su se našli i predstavnici privrede grada. U središtu predstavljanja ponude ove godine su se našli Sea Dance festival, Aqua park, hotelski aranžmani, manifestacije, City Magazine i pešačke ture.

Prvog dana sajma posetioci su imali priliku da se upoznaju sa gastro ponudom. Organizovana je i nagradna igra – točak sreće koja je izazvala veliku pažnju posetilaca. Za dobitnike su bile pripremljene lepe nagrade: domaće makarule, patišpanj, ruštule, med, maslinovo ulje, sadnice lavande i ruzmarina, crnogorski kuvar Ukusi Crne Gore kao i promo materijal Full.feel.Budva. Pored toga učesnici u igri su osvajali vaučere za ručak ili večeru u poznatim budvanskim restoranima.

Drugog dana sajma je organizovan tradicionalan koktel za partnere saradnike i medije. Pored predsednika opštine Budva Dragana Krapovića, koktelu su prisustvovali ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, ambasador Crne Gore u Beogradu Branimir Mićunović, direktorka NTO Crne Gore Željka Radak Kukavičić, direktor JP Morsko dobro Predrag Jelušić i direktorka HG Budvanska rivijera Katarina Kažanegra.

U okviru nagradne igre drugog dana, točak sreće posetiocima doneo je više nego interesantne nagrade: Full.Feel.Budva promo materiјal, poklon torbice City Magazine sa knjigom, ulaznice za Aquapark, ulaznice za Sea Dance festival itd…

Trećeg dana sajamskog nastupa organizovana je promocija budvanskog Karnevala kao najznačajnije manifestacije u periodu predsezone. Promocija je podrazumevala podelu flajera sa informacijama o datumu Karnevala, prisustvo učesnika programa, članova grupe Who See, Goce Tržan i Ramba Amadeusa, i medija. U okviru ovog dana, na točku sreće je dodato još jedno polje pod nazivom Vidimo se u Budvi sa nagradom – vikend za dvoje na Karnevalu.

bb Banksy je otvorio hotel sa najgorim pogledom na svetu Pogled na Gramvusu ostrvo Krit Čarobni Mediteran – od Istoka do Zapada 01_16_cover Budva: Jedinstveno mesto za odmor kuba Gran Hotel Kempinski Manzana La Habana: Prvi hotel sa pet zvezdica na Kubi · · · · ·