Turnir NBA 2k19
PULS GRADA · aktuelno

U sredu, 26. decembra u 18 časova, održaće se PlayStation turnir NBA 2k19 u Dunk Shop-u u ulici Cara Dušana 105, Zemun. Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u turniru, mogu se prijaviti u Dunk Shop-u ili na e-mail adresu info@dunkshop.rs, te dobiti redni broj prijave.

Na dan turnira, u Dunk Shop-u izvlači se osam brojeva koji se bore za glavnu nagradu, PG 2.5 x PlayStation patike. Ostali učesnici imaće priliku da pokažu svoje veštine protiv proslavljenih košarkaša Radeta Zagorca iz KK Partizan, Ognjena Čarapića iz KK Mega Bemax, Nemanje Tricky Blažića i Nikole Jelića poznatijeg kao Mikri Maus. Svi učesnici na poklon dobijaju Dunk Shop majice.

Takođe, potrebno je da svi zainteresovani učesnici na svom profilu podele zvanični post za turnir, kako bi njihovo učešće bilo potvrđeno.


Šarmiraj Novu godinu Šarmiraj Novu godinu i osvoji vrednu nagradu CC podrska mladima Profesionalno usavršavanje – revolucionarna novogodišnja odluka maxresdefault Mekoli Kalkin je ponovo sam u kući christmas-2948567_1280 Decembarske radosti 3 · · · · ·