www.naildesigncode.com
PULS GRADA · lepota

Pošto ste definisali dužinu i oblik svojih noktiju, sada vam predstoji zabavniji deo, a to je njihovo bojenje i dekorisanje. S obzirom da je leto, bez zadrške pustite mašti na volju, te koristite jarke i odvažne boje, a neka vas posebno inspirišu morski motivi, voće i tačkice. Nešto više o tome, ali i o drugim trendovima, saznajte u nastavku.

“Žele” nokti

Ako ste nostalgični za devedesetim godinama, naravno kada govorimo o modi, ovakvi nokti nalik žele zeki i gumenim bombonama mogli bi biti vaš izbor za ovo leto. Upotreba jarkih boja ovde je obavezna, ali budite bez brige jer će providni efekat ublažiti njihov intenzitet. Žuta, plava, roze i ljubičasta boja uvek dolaze u opticaj, a “žele nokti” najbolje će izgledati ako već obojene veštačke nokte prelepite preko svojih.

Nokti sa letnjim motivima

Odlični su kada želite čitav izgled da prilagodite kupaćem kostimu, sandalama, nakitu i šeširu. Jednom rečju, pravi su izbor kada ste na moru i plaži. Obavezno koristite providni lak kao podlogu, kako bi crtežići bili u prvom planu. To mogu biti palme, sladoledi, suncobrani, emotikoni, flamingosi i jednorozi. Veselo i razigrano, iliti upravo tako kako leto i treba da izgleda.

“Voćni” manikir

Kivi, ananas, lubenica, limun, borovnica, jagoda… Zapravo, koje god voće da vam je omiljeno sada ga možete poneti i na svojim noktima. Uz malo slikarskog umeća i precizne ruke, sigurno postižete originalan izgled, koji će poslužiti kao pravo modno osveženje u vrelim letnjim danima.

Tačkice, tačkice i opet tačkice

Uvek su simpatične i efektne! Posebno dobro izgledaju na podlozi neutralne boje, ili još bolje na onoj providnoj. Igrajte se kombinacijom boja, a ako se odlučite za jednu, biće interesantno da je istačkate u više nijansi. Osim toga, za razliku od prethodnih predloga, za ovaj ne morate da imate posebnu veštinu, već samo tanju četkicu.

Srcoliki vrhovi

Kako biste ispratili ovaj trend, biće vam neophodni nešto duži nokti, pošto ključ leži u njihovim vrhovima. Što su špicastiji, to će oblik biti precizniji, a vi pažljivo od druge polovine nokta pa do kraja iscrtajte srce. Crvena je očekivani izbor za boju, ali vi se uopšte ne morate držati toga. Koju god da odaberete, srcoliki nokti svakako će delovati romantično i upečatljivo.

Kombinacija više lakova

Iskreno rečeno, i nije vam nešto do preteranog iscrtavanja noktiju, a opet biste želeli da budu neobični i razigrani. Rešenje bi moglo biti da izaberete 10 različitih boja, i svaki nokat ofarbate u jednu od njih. Potrudute se samo da napravite logičan raspored ovih boja, kao i da se vodite određenom paletom.

Nokti s “očima”

Umesto da kao u srcolikim noktima iskoristite gornju polovinu nokta, sada se fokusirajte na donju. Belim lakom naslikajte “beonjaču” na dnu nokta, i uz pomoć samo dve tačkice kreirajte “zenice”. Ostatak nokta možete obojiti, a i ne morate. Tako ćete uz samo par poteza zagarantovano privući pažnju i postići nesvakidašnji izgled koji će svako poželeti da kopira.

92a73c10-234b-43f4-9c12-7888b56c8793-stocksy_txp27249442l7x100_small_51379-1 5 načina da ostanete glamurozne na putovanju pexels-photo-433515 Lek protiv ćelavosti bi mogao uskoro da ugleda svetlost dana cover www.videoblocks.com Postignite preplanuli ten bez izlaganja suncu labello-opener_0 Čuveno Labello od avgusta u novom ruhu · · · · · · · ·