Disenchantment
KULTURA · film/TV

Met Grening, tvorac po mnogima najbolje animirane serije svih vremena, „Simpsonovih“, ali i ništa manje zabavne „Futurame“, vraća se na TV ekrane sa novom serijom. U pitanju je ponovo animirana tvorevina, ovoga puta smeštena u fantazijski univerzum.

Nova animirana komedija, pod nazivom Disenchantment, imaće premijeru na mreži Netfliks 17. avgusta ove godine. Radnja je smeštena u fantazijski svet koji se raspada, a tri glavna lika su mlada princeza sa alkoholičarskim sklonostima Bean, mali vilenjački pratilac Elfo i njen lični demon Luci. Netfliks je za sada naručio 20 epizoda, koje će biti podeljene u dve sezone.

Ovo je prva Greningova serija smeštena u fantazijski svet, a ujedno i prva nova posle 20 godina. Na njoj će sarađivati sa nekolicinom animatora sa kojima je radio na Futurami, a glasove će pozajmiti pojedini glumci koje će fanovi takođe prepoznati iz ove popularne serije. Još uvek nije objavljen trejler za seriju, ali se očekuje uskoro.

Klub zadovoljnih žena Klub zadovoljnih žena: Idealan film za mame, sestre, drugarice papillon „Papijon“ – da li će novi film zaseniti uspeh knjige?! cover www.huffingtonpost.com 5 najupečatljivijih filmova o izboru za mis akcija Konačno se zna ko će igrati Džejmsa Bonda u novom filmu o agentu 007 · · · · ·