Marciano Guess
PULS GRADA · moda

Američki brend MARICANO GUESS predstavio je najnoviju kampanju za sezonu jesen/zima 2014/2015. Kolekcija ženu zamišlja kao smelu i atraktivnu, u večernjoj haljini, pencil suknji koji se kombinuje sa blejzerom, dok su koktel haljine sa smelim retro-inspirisanim geometrijskim printovima ili upečatljivim šljokicama ključni komadi.

MARCIANO GUESS kampanja za sezonu jesen/zima 2014/2015. predstavlja očaravajuće Rachel Mortenson, Solveig Mork, Yaru Khmidan i Eugen Bauder u atraktivnim sezonskim komadima, dok evociraju snažan osećaj elegancije, glamura i sofisticiranosti, što čini esenciju ovog američkog brenda.

Prema zamisli Paula Marcianoa, kreativnog direktora GUESS? Inc., a u saradnji sa fotografima dinamičnog tima Hunte i Gatti, nastale su fotografije koje prikazuju moćne, senzualne kadrove koji kao pozadinu uzimaju smelu crvenu, charcoal sivu i plavu, a koje su u kontrastu sa sezonskom paletom boja koja uključuje meke nijanse bebi roze, macadamia bele i dynamite prašnjave nijanse lavande u kombinaciji sa atraktivnim detaljima.

Čisto beli odlično skrojeni blejzeri upareni sa strukiranim pantalonama stavljaju akcenat na sofisticiranost, dok svila i romantična čipka na večernjim haljinama naglašavaju ženstvenost.

Guess je za hladnije dane, tokom jeseni i za sam početak zime odabrao raznobojne jakne sa eko krznom, jer je za predstojeću sezonu krzno obavezan detalj. U njihovim radnjama pronaći ćete i neizostavne bele prsluke, koji su neophodni kao deo slojevitih outfita, ali vam još jednom skrećemo pažnju na neodoljivu ženstvenost i elegantne linije koje prate novu kolekciju. Mi nismo ostali ravnodušni, verovatno, nećete ni vi!

Pozdrav iz Kopenhagena Pozdrav iz Kopenhagena: Šta se nosilo na Nedelji mode? Spremni za jesen Spremni za jesen uz Zaru Zvezde novog Pirelli kalendara Zvezde novog Pirelli kalendara 23 savršene košulje 23 košulje za 23 dana avgusta · · · · · ·