japan
KULTURA · knjige

Nakon sjajnog uspeha hostela koji je knjižara ili knjižare koja je hostel „Book and Bed Tokyo“ u Tokiju, koji je ovoren 2015. godine, sada je i Kjoto dobio drugi objekat ove vrste. To su udobne knjižare u kojima knjiški moljci mogu da prespavaju.

Book and Bed hosteli su od zida do zida ušuškani policama sa knjigama, a pored svakog kreveta nalazi se lampica za čitanje. U Tokiju hostel ima 12 kreveta, dok je Kjoto dobio knjižaru koja je hostel sa 20 kreveta. Cena noćenja je 50 dolara za noć, a svaki krevet ima svoju privatnost i mogućnost da se osoba na njemu sklupča i čita u miru i tišini. Naravno, kao i svaki hostel, i u ovim malo drugačijim postoji bar, besplatan wi-fi, udobne zajedničke prostorije. I, upravo danas je otvranje hostela na drugoj lokaciji, pa ako razmišljate da posetite Kjoto, možete i u ovom hostelu knjižari bukirati smeštaj.

Book and BedOtvori galeriju

nk Jubilarna petnaesta „Noć knjige“ Arhipelag Čitanje je priča za svaki dan Knjige jesen Jesenji knjiški izbor Pa-kao-pozivnica Promocija knjige „Pa kao“ Vladimira Tabaševića · · ·