5a9929b2487ff91d008b45a3-960-720-cover
U VAZDUHU · urban flash

Novo istraživanje sajta AshleyMadison.com je otkrilo da su ljudi u određenim privrednim granama neverniji prema svojim partnerima nego drugi. U istraživanju je učestvovalo 1.074 korisnika ovog internet servisa za preljubnike.

Rezultati do kojih su došli ne odstupaju mnogo od stereotipa koje imamo u vezi datih profesija. Najviše preljubnica je zaposleno u oblasti medicine. Čak 23% ispitanih žena rade kao doktorke ili medicinske sestre. Drugo na redu po učestalosti preljubnica je obrazovanje. Treće mesto među preljubnicama zauzimaju žene koje se bave preduzetništvom. Ovi podaci pokazuju da fatalne profesorke i medicinske sestre iz muških fantazija definitivno imaju uporište u realnosti.

Kod muškaraca je situacija znatno drugačija. Naime, zanatlije su najmanje verne svojim ženama. Budući da nemaju striktno radno vreme i rade po zadatku, pretpostavljamo da im je lakše da lažu svoje partnerke kada idu na sastanak sa drugim ženama. Na drugom mestu su zaposleni u IT sektoru, dok su treći preduzetnici.

Pogledajte kompletne liste nastale na bazi istraživanja veb-servisa Ashley Madison o profesiji svojih korisnika.

Preljubnica najviše ima u:

 1. Medicini
 2. Obrazovanju
 3. Preduzetništvu
 4. Finansijama
 5. Socijalnom radu
 6. Maloprodaji i restoranskim i hotelskim uslugama
 7. IT sektoru
 8. Marketingu i komunikacijama
 9. Zanatskom sektoru
 10. Pravu
 11. Kulturi i industriji zabave
 12. Politici

Preljubnika najviše ima u:

 1. Zanatskom sektoru
 2. IT sektoru
 3. Preduzetništvu
 4. Maloprodaji i restoranskim i hotelskim uslugama
 5. Finansijama
 6. Marketingu i komunikacijama
 7. Medicini
 8. Pravu
 9. Obrazovanju
 10. Kulturi i industriji zabave
 11. Poljoprivredi
 12. Socijalnom radu
Parovi i seks Koliko seksualni život utiče na ukupno zadovoljstvo životom pageimprovizacijecover Improvizovana rešenja koja pokazuju da su lenjivci najkreativniji tiko-giorgadze-454936-unsplash-1000x500 Šta znači ukoliko ste rođeni između dva horoskopska znaka? giphy-12 Postoje 4 vrste pijanaca · · ·