trend
PULS GRADA · moda

Iako je 2017. godina tek počela, vrhuski dizajneri su odavno utvrdili šta će se to nositi narednih 12 meseci. Ako još uvek ne znate šta će biti u trendu ove godine, mi smo vam u ovom članku odabrali ono što će svi nositi, pa ako ste krenule da ažurirate stvari iz garderobera, sada ćete saznati šta da kupite.

Šta će to biti u trendu ove godine?

Čipka i karneri
Elegancija i ženstvenost su u trendu ove godine. A sinonim za to su karneri i čipka. Dakle, iskopajte negde one haljine koje ste mislile da više nećete nositi i slobodno pokažite svetu svoje čipkane košuljice.

Veseli printovi
Sigurno se sećate da su veseli printovi sa cvećem bili aktuelni pre nekoliko sezona, a sada se ponovo vraćaju. Tu su da oraspolože kad je tmuran kišni dan i podsete da je leto iza ugla.

Sportski šik
Definitivno će ovo biti jedan od glavnih trendova ove godine. Ovo znači malo slobodnije kombinovanje garderobe, ali i tu postoje pravila. Nikada nemojte imati više od tri boje i ne pretrpavajte autfit nepotrebnim detaljima.

Topići
Čini se da je 2000. godina našla svoj način da se vrati na velika vrata. I oduševila sve one koje obožavaju da nose kežual top jer se tako lagano kombinuje sa svim drugim komadima odeće.

Prugice
Mnogi smatraju da je ovo jedan od najbitnijih trendova ove godine. Zato se spremite za sve veličine i boje prugica, jer ovaj dezen će se nositi i na haljinama i na majicama i na torbama.

„Armi“ izgled
Ovo je u trendu već nekoliko godina među manjim grupama ljudi, ali armi stil se sada širi na celu planetu. Sve ono što podseća na vojničku uniformu, krojem i bojom, slobodno nosite.

50 nijansi roze
Trend od prošle godine, aktuelan će biti i tokom čitave 2017. godine. Sve nijanse roze dolaze u obzir. Dakle, vreme je da se malo vratimo u detinjstvo, barem što se tiče boje.

cover Venčanje je uvek u modi: 16. Sajam venčanja „Wedding Weekend“ šal LED šal koji sija kao zvezdano nebo mm Muški modni trendovi u 2017. godini cover Umetnost štrikanja: Džemper kao razglednica · ·